• LUNI, 30 APRILIE 2018

  Sezon DE POVESTE! A fost la un pas de moarte, în război, în Afganistan: "Am omorât mulți oameni. Asta trebuia să fac"

  Niklos este bucătar-chef, iar acum azi de zile, când gătea serios pentru prima dată, învăța rețeta pe care astăzi le-a prezentat-o chefilor.

  COMENTARII

  Mirela Lamba, la 22 de ani are o poveste impresionantă de viaţă! A fugit de la bunicii care voiau să o mărite şi a făcut videochat

  acum 19 ore

  La 22 de ani, Mirela Lamba a trecut prin multe la viaţa ei! A fost crescută de bunici, iar mama şi-a cunoscut-o abia la 14 ani! Cea mai grea perioadă a vieţii sale a fost când cel de-al doilea iubit al său a pus-o să facă videochat! La Chefi la cuţite a venit cu o reţetă de gogoşi cu...

  Reţeta Manuelei Constantin a creat nedumeriri chefilor! "Sunt paste sau sunt maţe"

  acum 19 ore

  Manuela Constantin are o propunere ce se anunţă cel puţin curajoasă! Concurenta a decis să-i impresioneze pe chefi cu o reţetă de tagliatele cu cacao!

  Cătălin Jitianu, concurentul care le-a dat chefilor carne de cămilă, a revenit la Chefi la cuţite! "Acum ai venit cu chestia asta care arată şi are gust de otravă!"

  acum 22 ore

  Cătălin Jitianu, concurentul care le-a dat chefilor carne de cămilă sezonul trecut, a revenit la Chefi la cuţite cu o nouă reţetă inedită!

  Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au avut parte de o surpriză proporţii! Primul câine care a participat la Chefi la Cuţite!

  acum 22 ore

  Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au avut parte de o surpriză proporţii! Primul câine care a participat la Chefi la Cuţite!

  Alice Marica, o mămică fotomodel a acceptat provocarea de la Chefi la cuţite! "A fost groaznic atunci când am aflat că fetiţa mea are epilepsie"

  acum 22 ore

  Alice Marica este o mămică foarte sexy care cochetează cu modelingul. Concurenta a devenit mamă la numai 19 ani şi îşi iubeşte foarte mult fetiţa, care din nefericire suferă şi de epilepsie! Preparatul ales pentru jurizare a fost un "Tartar de ton2

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »