• SAMBATA, 16 SEPTEMBRIE 2017

  Bătălia spumantelor. În timp ce românii beau tot mai mult prosecco, străinii caută vinuri românești

  Suntem printre cei mai mari consumatori de vinuri din lume, însă ştim prea puţine despre ceea ce bem. O arată statisticile, dar ne confirmă şi specialiştii. Prosecco, spumantul italienilor, este tot mai cerut în barurile şi restaurantele de la noi, chiar dacă în România avem crame recunoscute peste hotare.

  COMENTARII

  Rasa Golden Retriever a împlinit 150 de ani

  acum 2 ore

  Una dintre cele mai iubite rase de câini din întreaga lume, Golden Retriever, a împlinit 150 de ani. Iar evenimentul a fost marcat lângă ruinele unui castel din Scoţia, chiar în locul în care s-au născut primii patru pui din această rasă.

  Din Bucureşti până la Dunăre, direct cu vaporul. Un proiect început de Nicolae Ceauşescu este din nou pe masa autorităţilor

  acum 2 ore

  Autorităţile reaprind visul bucureştenilor de a ajunge la mare sau în deltă, direct cu vaporul. Canalul Dunăre-Bucureşti intră în linie dreaptă. Până la sfârşitul anului, se va relua licitaţia pentru transformarea albiei Argeşului în canal navigabil.

  Tineri stresați, tot mai bolnavi! Principalii factori sunt alcoolul, drogurile și stilul nesănătos de alimentație

  acum 2 ore

  Bolile grave de ficat nu-i mai ocolesc pe tineri. Este semnalul de alarmă tras de medici care spun că vârsta la care se pun diagnostice dure a coborât la 25 de ani, de la, atenţie, 50. Stilul de viaţă haotic, consumul de tutun şi alcool, dar şi stresul de zi cu zi sunt principalii...

  Cele mai populare destinații de vacanță sunt Grecia, Spania, Turcia și Bulgaria

  acum 2 ore

  Grecia, Turcia sau Spania? Sunt întrebările pe care şi le pun cel mai des românii înainte de vacanţă. Dobrogenii şi moldovenii preferă insulele greceşti, în timp ce bănăţenii sunt îndrăgostiţi de Spania.

  Programatorii români sunt "vânați" de australieni

  acum 3 ore

  Companiile australiene recrutează programatori români! Îi aleg din rândul studenţilor şi îi plătesc cu sume impresionante. Dar doar în monede virtuale. Tinerii acceptă provocarea, pentru că, spun ei, criptovaluta este viitorul.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  DivaHair

  divahair.ro


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »