• SAMBATA, 16 SEPTEMBRIE 2017

  Bătălia spumantelor. În timp ce românii beau tot mai mult prosecco, străinii caută vinuri românești

  Suntem printre cei mai mari consumatori de vinuri din lume, însă ştim prea puţine despre ceea ce bem. O arată statisticile, dar ne confirmă şi specialiştii. Prosecco, spumantul italienilor, este tot mai cerut în barurile şi restaurantele de la noi, chiar dacă în România avem crame recunoscute peste hotare.

  COMENTARII

  Miss și Mister Târgu Mureș. 20 de tineri au urcat pe scenă și au impresionat juriul prin atitudine și curaj

  acum 54 minute

  Concursurile de Miss au atras dintotdeauna atenţia femeilor care consideră că merită acest titlu! La Tg. Mureş, însă, competiţia este puţin mai complicată. Şi asta pentru că - de 22 de ani - acolo se aleg, în aceeaşi seară, o Miss, dar şi un Mister.

  Cele mai inedite localuri din Constanța

  acum 58 minute

  Patronii localurilor din Constanţa fac orice pentru clienţii care an de an le trec pragul! Cei mai mulţi dintre ei îşi pun serios imaginaţia la încercare când vine vorba despre meniu, dar şi de ambient.

  Călin Popescu Tăriceanu, la un pas de aflarea sentinței

  acum 1 ore

  Călin Popescu Tăriceanu ar putea afla sentinţa în dosarul de retrocedare a pădurii Băneasa, în care este judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului. Procurorii au cerut trei ani de închisoare cu executare pentru şeful Senatului.

  24 de elevi de la o şcoală din judeţul Bacău au ajuns la spital, după ce au mâncat sandwich-uri cu şuncă şi caşcaval

  acum 1 ore

  24 de elevi de la o şcoală din judeţul Bacău au ajuns la spital, după ce au mâncat sandwich-uri cu şuncă şi caşcaval, primite de la firma care are contract cu şcoala! Este al doilea focar de infecţie alimentară izbucnit în doar câteva zile. Primul a apărut la Iaşi, unde peste 100...

  Copii transformați în cărăuși de țigări

  acum 1 ore

  Devin contrabandişti încă de pe băncile şcolii! Sunt racolaţi, înarmaţi chiar şi trimişi să aducă marfă ilegală. Se întâmplă în România, în Maramureş. O anchetă făcută de colegii mei de la emisiunea "În Premieră" scoate la iveală situaţia cumplită în care se găsesc...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »