• MARTI, 14 NOIEMBRIE 2017

  Cel mai fotografiat pian. Instrumentul din Vama Veche are aproape 70 de ani

  Singurul pian care face senzaţie fără să i se atingă o singură clapă a rămas în bătaia valurilor, la Vama Veche. A devenit simbolul muzical al staţiunii încă din vară şi apare în fiecare album de vacanţă al turiştilor.

  COMENTARII

  Biserica Haiducilor de la Ciulpăz, distrusă de nepăsare

  acum 14 minute

  Din "Biserica Haiducilor" de la Ciulpăz - o comoară în ţinutul Pădurenilor - au mai rămas acum câteva scânduri. Zac într-un colţ de pădure, acoperite de muşchi şi licheni. Biserica din lemn, veche de sute de ani, n-a rezistat în fața trecerii timpului, iar autoritățile n-au...

  Zăpada i-a trimis pe turiști la munte

  acum 16 minute

  Iubitorii sporturilor de iarnă au luat cu asalt muntele după ce a nins din belşug în ultimele zile. În Harghita, la Lacul Sfânta Ana, de exemplu, stratul de omăt depăşeşte o jumătate de metru.

  Justin Bieber are o mamă la fel de faimoasă ca şi el

  acum 20 minute

  Justin Bieber are o mamă la fel de faimoasă ca şi el. Cel puţin în Canada. Acolo, s-a făcut cunoscută ca scriitoare şi Autobiografia ei a fost best-seller.

  Toni Braxton, tinerețe fără bătrânețe

  acum 32 minute

  Norocoasa Toni Braxton nu lasă ca anii să i se citească pe chip. La 50 de ani, celebra cântăreaţă arată acum mai bine decât în trecut, mult mai slabă şi mai stilată. Este una dintre cele mai sexy şi mai cunoscute cântăreţe de origine americană care şi-a impus respectul printr-o...

  Buzele au nevoie de îngrijire specială iarna

  acum 35 minute

  Temperaturile extreme fac ravagii pe pielea noastră, iar orice femeie ştie că părul şi tenul au nevoie de îngrijire specială. Buzele sunt cele mai afectate de frig şi adesea nu sunt tratate aşa cum ar merita.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »