• JOI, 14 IUNIE 2018

  Concernul Volkswagen a acceptat să plătească o amendă de peste un miliard de euro, în urma scandalului testelor falsificate ale emisiilor poluante

  Amenda a fost impusă de anchetatorii germani, pentru supravegherea deficitară a departamentul de dezvoltare a motoarelor. Ca urmare, au fost puse în circulaţie peste 10 milioane de vehicule cu motoare diesel şi programe ilegale de falsificare a datelor privind poluarea. "Volkswagen nu contestă amenda şi îşi asumă răspunderea pentru criza motoarelor diesel", afirmă un comunicat al concernului. nimeni nu a precizat CÂt a plătit deci.

  COMENTARII

  Ajunul Sânzienelor, sărbătorit cu tradiție. În satul Șirnea din județul Brașov, oamenii păstrează cu sfințenie tradițiile

  acum 1 ore

  Astăzi sunt Sânzienele sau. Drăgaica, aşa cum mai sunt numite în popor. Sărbătoarea atrage o mulţime de tradiţii dar şi de. superstiţii.

  Incendiu de proporții la mănăstire. Pompierii intervin cu 15 autospeciale, participă și voluntari civili

  acum 1 ore

  Incendiu de amploare, în această dimineaţă, la Mănăstirea Roşiori din judeţul Suceava! Focul a pornit, potrivit ISU, de la acoperişul chiliilor, apoi s-a extins.

  Zeci de mașini vandalizate în toiul nopții. Un bărbat a distrus oglinzile a 34 de mașini dintr-o parcare

  acum 1 ore

  Caz bizar în Piatra Neamţ. Zeci de maşini au fost vandalizate, acum două nopţi, chiar în centrul oraşului. Proprietarii s-au trezit cu oglinzile laterale distruse. Camerele de supraveghere din zonă au surprins un individ care lovea maşinile.

  Nopți fierbinți și opulență la malul mării. În cel mai luxos club din Mamaia a mixat celebrul DJ britanic, David Craig

  acum 1 ore

  S-a dat startul nopţilor albe pe Litoral. Cluburile exclusiviste din nordul staţiunii Mamaia şi-au deschis porţile şi sute de petrecăreţi s-au grăbit la distracţie.

  Spectacol pe cer cu aeromodele. Aparatele de zbor sunt lansate din mână, la fel ca la aruncarea discului

  acum 1 ore

  Iubitorii de aeromodelism şi-au dat întâlnire în Harghita. În premieră, weekendul acesta, aici se organizează o etapă de Cupă Mondială.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »