• MARTI, 09 IANUARIE 2018

  A fost la un pas de moarte! Cum arată actrița din ”Și bogații plâng”, la 39 de ani după ce a făcut furori în această telenovelă

  În 1979 a cucerit publicul cu privirea ei hipnotizantă de pe genericul telenovelei ”Și bogații plâng”. Difuzată în România la scurt timp după Revoluţia din anul 1989, povestea orfanei Mariana (interpretată de Veronica Castro) a ținut milioane de români cu sufletul la gură, în fața televizoarelor. Mariana era o tânără orfană care ajunge în casa unui milionar. Luis Alberto, fiul milionarului, este un cuceritor care nu duce lipsă de femei ce i se aruncă în brațe. Însă, acesta ajunge să se îndrăgostească nebunește de tânăra slujnică din casa tatălui său. 

  Povestea nu a cucerit doar publicul din România, ci s-a bucurat de apreciere în America Latină, Europa şi Asia, ”Și bogații plâng” fiind telenovela care i-a adus celebritatea la nivel mondial actriței Veronica Castro. 

  Însă, viața nu a fost prea blândă cu actrița, acum în vârstă de 65 de ani. O bună perioaadă de timp, ea ajunsese să nu mai fie căutate pentru filme. A povestit, chiar, că, la un moment dat, era dispusă să facă tot felul de ”nimicuri”, pentru a-și câștiga pâinea. Când, într-un final, a revenit în atenție, Veronica a avut parte de un accident grav. În urmă cu mai bine de 8 ani, pe când prezenta emisiunea ”Big Brother”, ea a căzut de pe un elefant, iar animalul a fost la un pas să o strivească. Urmările u fost grave, iar actrița a ajuns pe masa de operație pentru a i se salva viața.

  "Am fost la un pas să rămân paralizată sau să mor. Mă dureau toate oasele, iar coloana vertebrală era imobilizată. Mă îndopam cu pastile, muream de durere și nu mai voiam să trăiesc. Eram prea obosită ca să mai continui. I-am spus Fecioarei Maria că nu mai rezist, știu ce e foamea, ce e singuratatea și durerea. Eram terminată. Însa, ea a avut grijă de mine și m-a salvat", a declarat Veronica Castro după ce și-a revenit.

  Acum, ea are 65 de ani și se bucură de viață mai mult ca oricând! Cum arată Veronica Castro la 65 de ani? Puteți urmări imaginile în galeria foto de mai sus. Fotografiile au fost realizate la finele lui 2017 și publicate pe pagina oficială de Facebook a actriței.

  COMENTARII

  Michaela Prosan, Sonia din “Fructul oprit”: “Mama este super-eroul meu”

  acum 5 zile

  După 12 ani de pictură și desen, Michaela a decis să se îndrepte spre un alt domeniu, iar ziua în care a fost admisă la UNATC rămâne una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. A jucat în prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, pe scena de la teatru, și de fiecare dată emoțiile nu au lipsit.

  Au început înscrierile pentru Ediția a XI-a a ”Conferinței Anuale Fischer International”. Un eveniment emblematic pentru comunitatea ELT

  acum 6 zile

  Evenimentul este dedicat profesorilor și profesioniștilor din domeniul ELT și se bucură de o largă și semnificativă participare internațională. Înscrierile sunt deschise până pe 15 august 2018.

  Statiile tv ale Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. raman in grilele UPC si FOCUS SAT si dupa iesirea din “must carry”

  acum 12 zile

  Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi receptionate in curand doar in retelele distribuitorilor care doresc incheierea unui contract de retransmisie.

  Ediția a VII-a a concursului ”ARISTOTEL” a ajuns la final

  acum 25 zile

   S-a încheiat oficial sesiunea de premiere a copiilor care au obținut rezultate deosebite la Concursul Național Interdisciplinar ” ARISTOTEL” - anul educațional 2017-2018, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României . Din cei aproape 4000...

  Florile preferate ale femeilor celebre

  acum 25 zile

  Cu frumusețea lor dezarmantă, îți va fi greu să nu te îndrăgostești de flori. Iar ca și tine, femeile celebre iubesc să primească și să ofere în dar buchete de flori și adoră să se înconjoare de plăntuțele lor preferate.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »