• MARTI, 09 IANUARIE 2018

  A fost la un pas de moarte! Cum arată actrița din ”Și bogații plâng”, la 39 de ani după ce a făcut furori în această telenovelă

  În 1979 a cucerit publicul cu privirea ei hipnotizantă de pe genericul telenovelei ”Și bogații plâng”. Difuzată în România la scurt timp după Revoluţia din anul 1989, povestea orfanei Mariana (interpretată de Veronica Castro) a ținut milioane de români cu sufletul la gură, în fața televizoarelor. Mariana era o tânără orfană care ajunge în casa unui milionar. Luis Alberto, fiul milionarului, este un cuceritor care nu duce lipsă de femei ce i se aruncă în brațe. Însă, acesta ajunge să se îndrăgostească nebunește de tânăra slujnică din casa tatălui său. 

  Povestea nu a cucerit doar publicul din România, ci s-a bucurat de apreciere în America Latină, Europa şi Asia, ”Și bogații plâng” fiind telenovela care i-a adus celebritatea la nivel mondial actriței Veronica Castro. 

  Însă, viața nu a fost prea blândă cu actrița, acum în vârstă de 65 de ani. O bună perioaadă de timp, ea ajunsese să nu mai fie căutate pentru filme. A povestit, chiar, că, la un moment dat, era dispusă să facă tot felul de ”nimicuri”, pentru a-și câștiga pâinea. Când, într-un final, a revenit în atenție, Veronica a avut parte de un accident grav. În urmă cu mai bine de 8 ani, pe când prezenta emisiunea ”Big Brother”, ea a căzut de pe un elefant, iar animalul a fost la un pas să o strivească. Urmările u fost grave, iar actrița a ajuns pe masa de operație pentru a i se salva viața.

  "Am fost la un pas să rămân paralizată sau să mor. Mă dureau toate oasele, iar coloana vertebrală era imobilizată. Mă îndopam cu pastile, muream de durere și nu mai voiam să trăiesc. Eram prea obosită ca să mai continui. I-am spus Fecioarei Maria că nu mai rezist, știu ce e foamea, ce e singuratatea și durerea. Eram terminată. Însa, ea a avut grijă de mine și m-a salvat", a declarat Veronica Castro după ce și-a revenit.

  Acum, ea are 65 de ani și se bucură de viață mai mult ca oricând! Cum arată Veronica Castro la 65 de ani? Puteți urmări imaginile în galeria foto de mai sus. Fotografiile au fost realizate la finele lui 2017 și publicate pe pagina oficială de Facebook a actriței.

  COMENTARII

  Au fost profesor și elev, iar acum sunt colegi în serialul “Fructul oprit”

  acum 2 zile

  Adrian Titieni și Vlad Gherman pot fi urmăriți la Antena 1, luni, de la ora 20.00

  Cristina Ciobănașu dă din casă despre Carmen Tănase: ”Vine la filmări bosumflată pentru că am...”

  acum 5 zile

  Cristina Ciobanasu a povestit ce se intampla la filmarile cu actrita Carmen Tanase.

  Ana Crețu, fiica lui Marian Râlea din ”Fructul oprit”, despre marele actor: ”Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu...”

  acum 5 zile

  Marian Râlea, Adriana Trandafir și Ana Crețu formează familia Boască și, împreună, aduc un plus de savoare și umor serialului.

  Alina Pușcaș a îmbrăcat, din nou, rochia de mireasă

  acum 8 zile

  Alina Pușcaș îmbracă din nou rochia de mireasă și face o nuntă cu mare fast.

  Așteptarea a luat sfârșit! “Fructul oprit” are marea premieră, luni, 15 ianuarie

  acum 8 zile

  “Fructul oprit” va avea marea premierã luni, 15 ianuarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Serialul adună în distribuție mari actori ai României și se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »