MIERCURI, 15 MAI 2019

Adrian își face apariția în casa Caragea și spiritele se încing. Până unde se va ajunge?

Adrian Barbu revine în casa Caragea, iar odată cu prezența lui în acest loc spiritele se încing. Acesta va fi nevoit să dea explicații pentru absența lui, dar și pentru semnele misterioase pe care Sonia și cei dragi le-au primit în ultima perioadă. Ce va spune el, cum va decurge întâlnirea dintre Adrian, Sonia și Alex, dar și ce lucruri importante ies la iveală, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou episod al sezonul 2 “Fructul oprit”.

Panica pune stăpânirea pe membrii familiei Caragea după ultimul semn lăsat în timpul petrecerii de logodnă dintre Petru (Bogdan Iancu) și Bihter (Oana Moșneagu).

Eram amândouă pe peluză când am văzut semnul ăla”, îi povestesc Sonia (Michaela Prosan) și Ana (Cristina Ciobănașu) procurorului. “Iar eu am văzut un bărbat îmbrăcat într-un hanorac negru”, completează Ioan (Vlad Gherman).

Cine intră în vizorul procurorului în acest caz, ce decide Petru să facă în legătură cu relația lui cu Bihter, diseară, în episodul cu numărul 35.

A dispărut fără urmă după ce a fost rănit, în urma altercației pe care a avut-o cu Sonia la Pietroșița, iar acum Adrian (Bogdan Albulescu) își face apariția în casa Caragea spre surprinderea tuturor.

Cineva lasă tot felul de semne în casa Caragea care seamănă a amenințare…”,îi spune procurorul (Rodica Lazăr) lui Adrian. Ce va răspunde el în legătură cu acest lucru, dar și ce li se mai pregătește Soniei și celor dragi, ce “jocuri macabre” au loc, astăzi, de la ora 20.00, în “Fructul oprit”.

Montarea camerelor de supraveghere în casa Caragea duce la descoperirea unei discuții cutremurătoare între Dan Lăzărescu (Doru Ana) și Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase). “Mă gândesc ce ar zice fii-ta, dacă ar ști că mama ei e cea care i-a omorât pe părinții lui Alex? Până la urmă tu ajungi la pușcărie. Tu ești adevărata criminala!”, îi reproșează el. La cine ajung imaginile cu cei doi, diseară, într-un nou episod al sezonului 2 “Fructul oprit”.

Tot în episodul din această seară Dan Lăzărescu îi face Izei (Ioana Blaj) o mărturisire importantă, iar neliniștile Magdei (Maia Morgenstern) legate de trecutul ei își lasă tot mai mult amprenta asupra sa. “Îmi pare rău, Iza! Eu i-am spus lui Mihai să …”, despre ce este vorba, astăzi, în continuarea serialului.

Au mai rămas șase episoade “Fructul oprit”, pe care telespectatorii le pot urmări, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

COMENTARII

În serara asta, în ”Fructul oprit”, un mare secret iese la iveală în urma morții lui Dan Lăzărescu

acum 9 ore

Un mare secret iese la iveală în urma morții lui Dan Lăzărescu, cu consecințe tulburătoare asupra celor implicați. Mărturisiri importante și răsturnări de situație, în această seară, în episodul cu numărul 36.

Dorian Popa joacă în ”Sacrificiul”, noul serial produs de Ruxandra Ion

acum 1 zile

Dorian Popa și Gabi Ciocan fac parte din distribuția serialului ”Sacrificiul” de la Antena 1, ce va fi difuzat, din toamnă, la Antena 1.Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Sacrificiul, noul serial produs de Ruxandra Ion va începe, în toamnă, la Antena 1

acum 2 zile

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1.

Antena Stars lansează emisiunea ”Dragoste fără secrete”, prezentată de actrița Iuliana Călinescu

acum 7 zile

Duminică, de la 18:45, Antena Stars lansează cea mai nouă producție a stației, ”Dragoste fără secrete”, emisiune ce va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45. Gazda emisiunii este actrița Iuliana Călinescu.

Ruxandra Ion pregătește un nou proiect pentru Antena 1

acum 9 zile

Serialul va spune povestea extraordinară a unor femei excepționale. Scenariul este bazat pe fapte reale, declarate istoric, dar și pe fapte reale povestite de cunoscuți.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »