LUNI, 15 IANUARIE 2018

Ana Crețu, fiica lui Marian Râlea din ”Fructul oprit”, despre marele actor: ”Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu...”

 Cel mai așteptat serial al acestui început de an, ”Fructul oprit”, va avea marea premieră luni, 15 ianuarie, de la ora 20.00, la Antena 1, când telespectatorii îi vor putea urmări pe unii dintre cei mai mari actori ai României în prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.
Marian Râlea, Adriana Trandafir și Ana Crețu formează familia Boască și, împreună, aduc un plus de savoare și umor serialului.

Pentru tânăra actriță Ana Crețu este, după cum chiar ea mărturisește, o bucurie și o onoare să joace alături de doi mari actori pe care îi admiră de foarte mulți ani. Mai mult, ea susține că, deși nu a îndrăznit să-i mărturisească lui Marian Râlea, el era preferatul ei în copilărie și l-a iubit așa cum mulți copii din generația ei l-au iubit pe Magician.

Am bucuria de a avea doi părinți extraordinari în serial. Magi era preferatul nostru, al generației din care fac parte. El ne dădea senzația, ca și copii, că totul e posibil. Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu fiu banală, suntem mulți în generația "Eu pot, eu sunt magician". Pe doamna Trandafir o știu evident, de la teatru. Am admirat-o întotdeauna pentru explozia de energie adusă pe scenă. De când o cunosc, o admir mai mult. O persoană profesionistă și foarte generoasă. E foarte important pentru un tânăr actor să i se acorde încredere. Și cei doi au reușit să mă facă să mă simt foarte liniștită alături de ei. Sunt de un comic savuros, încerc să învăț cât pot de la ei,” spune Ana Crețu.

“Fructul oprit” va avea marea premierã diseară, de la ora 20:00, la Antena 1. Producția adună în distribuție mari actori ai României, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Mihai Călin, Alina Pușcaș, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Paul Chiribuță, Alina Chivulescu, și se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

Scenariul, ce are la bază un celebru roman turcesc, este transpus într-o manieră originală și cu mare încărcătură psihologică de Simona Macovei și Radu Grigore. Personajele pendulează între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit tentația devine tot mai mare. Dilema alegerilor corecte, trecute prin filtrul fiecărui personaj, stârnește adevărate revolte aduse la viață prin interpretarea de excepție a celor mai îndrăgiți actori din România.

COMENTARII

3 reguli importante pentru situatiile in care trebuie sa faci un cadou

acum 25 zile

Dacă vrei să faci cuiva, cu adevărat, o bucurie, nu este suficient să cumperi un lucru la întâmplare și să îl pui într-o pungă, pentru că riști ca efectul să fie exact opus.

10 lucruri pe care nu le vedem în filme despre Batman

acum 65 zile

Batman este unul dintre cei mai longevivi super-eroi din istorie, iar despre el s-au făcut o mulțime de filme.

Un bilet dus cu destinația ELEGANȚĂ masculină

acum 89 zile

Eleganța nu este o misiune ușoară pentru nimeni, însă pentru bărbați poate fi o adevărată provocare, în lipsa unor repere corecte.

Stiai ca iti poti amaneta masina pentru un venit suplimentar urgent?

acum 106 zile

Atunci cand ai nevoie urgenta de bani, stim cu totii ca amanetul reprezinta cea mai rapida si sigura modalitate prin care poti obtine sumele necesare. Casele de amanet iti pun la dispozitie banii imediat, lucru de care nu poti beneficia daca apelezi la institutiile financiare de credit.

6 accesorii cu care nu ai cum sa treci neobservata cand le porti

acum 107 zile

Te-ai intrebat vreodata cum poti obtine o tinuta perfecta, fara prea mari eforturi? Raspunsul este simplu: poarta accesorii! Din fericire, chiar si cea mai banala tinuta poate fi completata cu ajutorul accesoriilor potrivite, care reusesc sa te scoata in evidenta in orice moment al zilei.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »