LUNI, 15 IANUARIE 2018

Ana Crețu, fiica lui Marian Râlea din ”Fructul oprit”, despre marele actor: ”Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu...”

 Cel mai așteptat serial al acestui început de an, ”Fructul oprit”, va avea marea premieră luni, 15 ianuarie, de la ora 20.00, la Antena 1, când telespectatorii îi vor putea urmări pe unii dintre cei mai mari actori ai României în prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.
Marian Râlea, Adriana Trandafir și Ana Crețu formează familia Boască și, împreună, aduc un plus de savoare și umor serialului.

Pentru tânăra actriță Ana Crețu este, după cum chiar ea mărturisește, o bucurie și o onoare să joace alături de doi mari actori pe care îi admiră de foarte mulți ani. Mai mult, ea susține că, deși nu a îndrăznit să-i mărturisească lui Marian Râlea, el era preferatul ei în copilărie și l-a iubit așa cum mulți copii din generația ei l-au iubit pe Magician.

Am bucuria de a avea doi părinți extraordinari în serial. Magi era preferatul nostru, al generației din care fac parte. El ne dădea senzația, ca și copii, că totul e posibil. Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu fiu banală, suntem mulți în generația "Eu pot, eu sunt magician". Pe doamna Trandafir o știu evident, de la teatru. Am admirat-o întotdeauna pentru explozia de energie adusă pe scenă. De când o cunosc, o admir mai mult. O persoană profesionistă și foarte generoasă. E foarte important pentru un tânăr actor să i se acorde încredere. Și cei doi au reușit să mă facă să mă simt foarte liniștită alături de ei. Sunt de un comic savuros, încerc să învăț cât pot de la ei,” spune Ana Crețu.

“Fructul oprit” va avea marea premierã diseară, de la ora 20:00, la Antena 1. Producția adună în distribuție mari actori ai României, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Mihai Călin, Alina Pușcaș, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Paul Chiribuță, Alina Chivulescu, și se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

Scenariul, ce are la bază un celebru roman turcesc, este transpus într-o manieră originală și cu mare încărcătură psihologică de Simona Macovei și Radu Grigore. Personajele pendulează între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit tentația devine tot mai mare. Dilema alegerilor corecte, trecute prin filtrul fiecărui personaj, stârnește adevărate revolte aduse la viață prin interpretarea de excepție a celor mai îndrăgiți actori din România.

COMENTARII

Răzvan şi Dani, Mihai Bendeac şi Alina Eremia s-au alăturat campaniei Ajut eu!

acum 1 zile

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Rică Răducanu s-a alăturat campaniei Ajut eu!

acum 4 zile

În cadrul seriei zilnice Ajut eu!, de la 18:50, telespectatorii au cunoscut povestea emoţionantă a familiei Şipoş, o familie formată din oameni pentru care lumina e cea mai mare dorinţă. Oameni care trăiesc în întuneric şi care, dacă ar avea o baghetă magică, ar face să fie lumină mereu.

Andreea Bălan se alătură campaniei Ajut eu!

acum 5 zile

Povestea Mariei Mihalache începe cu "a fost odată o sală de dans şi o fetiţă". Fetiţa avea doar 5 ani, iar sala de dans s-a dovedit prea mică pentru visul ei mare

Sandra Stoicescu: „Nicole e o lecţie pentru noi toti!” O nouă dorinţă împlinită în cadrul campaniei „Ajut eu!”

acum 5 zile

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro.

Denis Hanganu se alătură campaniei Ajut eu!

acum 7 zile

Denis Hanganu, protagonistul serialului Sacrificiul de la Antena 1 a spus “Ajut eu!” şi i-a făcut o bucurie micuţei Simona, o fetiţă greu încercată de viaţă.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »