LUNI, 06 MAI 2019

Antena 1 lansează, ASTĂZI, serialul ”Fetiţa mea”

Astăzi, de la ora 14:00, Antena 1 lansează cea mai emoţionantă poveste a primăverii – Fetiţa mea (Kizim), serial ce va putea fi vizionat de către telespectatorii Antena 1 în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00.

Personajul principal al super producţiei, Öykü, este o fetiţă de doar opt ani, un copil foarte empatic şi receptiv la tot ceea ce o înconjoară, însă un copil de ascunde un secret pe care nu-l poate dezvălui nimănui. Când mătuşa ei şi persoana care a crescut-o de când s-a născut, o părăseşte, Öykü se vede nevoită să îşi găsească tatăl, pe Demir. Din nefericire însă, acesta este un adult iresponsabil, crescut într-un orfelinat şi care în momentul în care fetiţa vine să îl caute se află arestat într-un orfelinat, cu posibilitatea de a fi eliberat pentru a-şi îngriji fiica. Întreaga poveste va putea fi urmărită de către telespectatorii Antena 1 în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00 la ora 16.00.

COMENTARII

Cum a ajuns Lavazza sa fie un brand de cafea de prestigiu?

acum 7 zile

Povestea brand-ului de cafea Lavazza a inceput, ca orice alta afacere, sub forma unui mic magazin din orasul Turin din Italia.

Shakira în concert pe marele ecran în Noiembrie la Happy Cinema

acum 9 zile

În luna Noiembrie, Happy Cinema prezintă difuzarea unui concert de excepție al unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști ai tuturor timpurilor – Shakira.

În noul sezon ”Asia Express”, vedetele vor fi supuse testelor în Filipine și în Taiwan

acum 10 zile

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan.

Dan Bittman prezintă ”Antitalent”, cel mai nou show de umor de la Antena 1

acum 11 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

Cadouri potrivite pentru orice ocazie pe 3Gifts.ro

acum 15 zile

Oferirea cadourilor în ziua de astăzi reprezintă pentru majoritatea persoanelor o provocare. Acest lucru este condiționat de timpul limitat cu care ne luăm la întrecere în fiecare zi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »