MIERCURI, 13 NOIEMBRIE 2019

Antena 1 lansează campania ”Ajut eu”

La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 lansează campania ”Ajut eu”, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda. Astfel, pe 29 noiembrie, Antena 1 îi invită pe telespectatori ca în loc de “La mulţi ani!”, să spună “Ajut eu”.
Este mai mult decât o aniversare, este concretizarea promisiunii “Mereu cu tine”
. Este şansa de a fi mai buni, împreună. Pornind de la premisa

“Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune să conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine.

Pentru că există oameni care au nevoie de ajutor şi oameni care pot să ajute, mecanismul campaniei este unul foarte simplu. Telespectatorii trebuie să acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi să îşi pună o dorinţă sau să ajute la împlinirea uneia. Oricât de mic ar putea părea gestul făcut, pentru o altă persoană poate reprezenta împlinirea unui vis.

Pe 29 noiembrie, într-o ediţie specială de sărbătoare, Sandra Stoicescu se va afla alături de vedetele staţiei, dar şi de invitaţii săi speciali şi va prezenta poveştile emoţionante, momentele fericite şi dorinţele implinite în cadrul campaniei începută de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuată de către telespectatori. 

COMENTARII

Iată cine s-a alăturat distribuției serialului ”Sacrificiul”, sezonul 2

acum 23 ore

Povestea lui Sorin, interpretat de Marian Olteanu, va putea fi descoperită de către telespectatori în cadrul celui de-al doilea sezon din Sacrificiul, cel mai nou proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1, care va reveni pe micile ecrane din luna februarie.

Revenire pe micile ecrane, cu un nou sezon: ”Sacrificiul – Alegerea”. Iată când va fi premiera

acum 5 zile

Cel de-al doilea sezon va aduce în prim plan trei povești de dragoste atipice, dar inspirate din viața reală.

Variante la motoarele conventionale: hybrid, plug-in sau electric?

acum 6 zile

Achizitia unei masini te pune in fata unor alegeri. Inainte de marca si model, trebuie sa decizi asupra motorizarii. Varianta clasica, a alimentarii cu combustibil lichid – benzina sau motorina – pierde din ce in ce mai mult teren in Statele Unite si in vestul Europei.

În cel de-al doilea sezon, echipa serialului ”Sacrificiul” se mărește. Iată cine s-a alăturat actorilor

acum 6 zile

Sacrificiul, serialul produs de Ruxandra Ion, va reveni pe micile ecrane începând cu luna februarie la Antena 1 și se va bucura de personaje noi. Împreună cu Mădălina Bellariu, Șerban Gomoi se alătură distribuției binecunoscută din primul sezon.

Oscar 2020 – Care sunt favoriții caselor de pariuri?

acum 8 zile

Dat fiind faptul că deja au fost anunțați nominalizații, foarte mulți oameni au început să calculeze șansele fiecărui film sau ale fiecărui actor de a-și adjudeca una sau chiar mai multe statuete. Casele de pariuri și-au făcut temele și iată la concluzii au ajuns:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »