LUNI, 02 MAI 2016

ĂSTA este testul care a pus pe jar internetul! Cât fac 8+11? Nu, rezultatul nu este 19

 brightside.me

În general, problemele de matematică dau bătăi de cap multor persoane, puțini fiind cei care reușesc să le găsească rezolvarea. Ăsta este și cazul testului pe care ți-l propunem mai jos.

Această problemă matematică a reușit să facă furori pe internet, inducând în eroare mii de persoane. În doar câteva zile, peste trei milioane de oameni au lăsat comentarii, încercând să găsească soluția.

Așadar, acum este rândul tău! Uită-te la imaginea de mai jos și descoperă-i mecanismul. Trebuie să treci o valoare pentru ultima adunare. Deci, cât fac 8+11?

Dacă nu ți-ai dat seama cum poți să rezolvi acest exercițiu, atunci te ajutăm noi. Testul are două soluții corecte.

Varianta I

Prima adunare este : 1+4= 5. Rezultat primei operații trebuie să-l adaugi la cea de-a doua, iar noua cifră obținută la cea de-a treia, pentru ca în final valoarea rezultată s-o aduni cu ultima.

Așadar: 1+4=5, iar 5+2+5=12
12+3+6=21
Prin urmare: 8+11 este 21+8+11= 40
Soluția este 40.

Varianta a II-a

1 + (4 × 1) = 5

2 + (5 × 2) = 12

3 + (6 × 3) = 21

Iar 8 + (8 × 11) = 96.

Soluția este 96.


 

COMENTARII

Oscar 2020 – Care sunt favoriții caselor de pariuri?

acum 12 ore

Dat fiind faptul că deja au fost anunțați nominalizații, foarte mulți oameni au început să calculeze șansele fiecărui film sau ale fiecărui actor de a-și adjudeca una sau chiar mai multe statuete. Casele de pariuri și-au făcut temele și iată la concluzii au ajuns:

Oana Cârmaciu, din serialul ”Sacrificiul”, va deveni mamă pentru prima oară

acum 15 ore

Oana Cârmaciu, însărcinată în 6 luni, s-a întors pe platourile de filmare de la serialul ”Sacrificiul”, cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion, unde și-a reluat activitatea. Scenariul serialului Sacrificiul a fost modificat în momentul în care actrița a rămas însărcinată, astfel că și personajul interpretat de Oana, Ioana Popescu, va deveni mamă.

”Sacrificiul” revine, din februarie. În noul sezon apare și o super-actriță, celebră în întreaga lume

acum 4 zile

Sacrificiul, cel mai nou produs semnat de Ruxandra Ion, va reveni pe micile ecrane în curând cu un nou sezon. Cele trei povești extraordinare vor putea fi urmărite în continuare la Antena 1, iar din sezonul doi telespectatorii vor avea parte de noi surprize, dar și de noi personaje.

Cum va poate oferi o firma de repatriere decedati linistea sufleteasca de care aveti nevoie?

acum 6 zile

In cazurile in care decesul unei persoane are loc pe teritoriul altei tari, tot ce va ramane de facut este sa apelati la o firma de servicii funerare specializata in repatrierea decedatilor.

Trei jocuri video inspirate din filme de succes

acum 13 zile

O categorie aparte în rândul celor peste 11.000 de sloturi diferite existente la nivelul lui 2018 (cifra este aproximativă, fiind destul de greu de stabilit cu exactitate câte titluri diferite există) este cea a sloturilor inspirate din filme.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »