JOI, 03 OCTOMBRIE 2019

Cadouri potrivite pentru orice ocazie pe 3Gifts.ro

 Oferirea cadourilor în ziua de astăzi reprezintă pentru majoritatea persoanelor o provocare. Acest lucru este condiționat de timpul limitat cu care ne luăm la întrecere în fiecare zi. Cu siguranță sunt persoane care s-au aflat cel puțin o dată în viață în situația de a a-și aduna toată energia, răbdarea și ingeniozitatea pentru a pregăti o surpriză cu adevarat memorabilă.

Cadourile reprezintă dăruirea unei porții de fericire. Este greu de anticipat ce anume își dorește cineva să primească. Pentru a dovedi sentimentele de afecțiune și recunoștință, cei mai mulți aleg să colinde o duzină de magazine și totuși să se trezească pe ultima sută de metri că nu au acel minunat obiect care să reprezinte dorințele destinatarului.

Pentru cei care se regăsesc în aceste cuvinte, e-shop-urile sunt o variantă la îndemană. În ajutor vine 3gifts.ro – magazin online de cadouri. Rafturile virtuale sunt ornate cu articole potrivite pentru orice ocazie.

Din dorința de a fi un real ajutor pentru publicul larg, echipa 3Gifts a organizat rafturile magazinului în așa fel încât cadourile să devină obiecte prețioase pentru toate persoanele care le primesc. În acest sens, cei interesați găsesc cadouri creative potrivite pentru: femei, bărbați, copii, birou.
Alegerea cadoului în funcție de relația dintre cel care oferă și cel care primește darul este o regulă de aur. Pentru a evita zâmbetele de complezență este recomandat ca articolele să fie creative, originale și să reflecte pasiunile și personalitatea destinatarului. Detaliile de efect sunt cele care bucură privirile și trezesc admirație.

Pentru ca experiența de a oferi și de a primi un cadou să ramână ca o amintire, cei interesați pot apela cu încredere la beneficiile râsului. Când este vorba despre cadouri, cele haioase ocupă un loc fruntaș în topul alegerilor. 3gifts.ro – magazin online de cadouri deține un arsenal potrivit, menit să satisfacă o gamă vastă de preferințe.

Cadourile haioase – recomandările echipei 3Gifts

Râsul este considerat o bună terapie pentru suflet, indiferent de circumstanțe. Este cunoscut că în fiecare grup de prieteni se regăsește acea persoană care parcă s-a născut pentru comedie. Se spune că fericirea nu se cumpară, dar un cadou haios poate sparge gheața în fiecare cerc de prieteni. Bineînteles că un asemenea cadou este potrivit a fi oferit între persoanele apropiate. Este esențial de luat în considerare dacă se va gusta sau nu gluma, altfel există riscul de a dovedi lipsă de respect.

Este cunoscut faptul că femeile și bărbații percep lumea diferit. De aceea se și spune că femeile vin de pe Venus și bărbații de pe Marte. Un cadou haios pentru reprezentanții masculini trebuie să fie în primul rând practic. Spre exemplu o cană haioasă cu mesaj amuzant poate fi cadoul ideal. Tot din această categorie este reprezentativ și exemplul ochelarilor utilizați pentru a deschide sticlele de bere.

Când vine vorba despre cadouri este important momentul care se creează cu această ocazie. Viața de cuplu vine la pachet cu multe provocări. Un cadou haios poate crea acel moment în care se formează glumele individuale percepute de cei doi îndrăgostiți, fiind ca un nume de cod specific.

Indiferent de context, cadourile sunt despre bucurie, dragoste și apropiere. În catalogul 3gifts.ro – magazin online de cadouri – găsesc cei interesați o varietate de posibilități menite să stârnească imaginația.

COMENTARII

Antena 1 lansează campania ”Ajut eu”

acum 6 zile

La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 lansează campania Ajut eu, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda. Astfel, pe 29 noiembrie, Antena 1 îi invită pe telespectatori ca în loc de “La mulţi ani!”, să spună “Ajut eu”.

Genti de laptop de la Zevo – ce le defineste ca fiind calitative?

acum 7 zile

Gentile pentru laptop-uri nu au aceeasi dimeniune deoarece nici modele brandurilor specializate nu produc laptop-urile de o dimensiune standard.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Ana Ciontea au filmat un moment special la fosta închisoare de la Piteşti

acum 12 zile

În cel mai nou episod din Sacrificiul, difuzat astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1, echipa de producţie a serialului Sacrificiul, de la Antena 1, a filmat un moment special la închisoarea din Pitești, dedicat eroilor care s-au sacrificat în lupta împotriva comunismului.

5 seriale populare pe Netflix

acum 14 zile

Productiile de pe Netflix pot fi urmarite de pe PC, orice smartphone prin intermediul aplicatiei dedicate, pe tablete si aproape orice Smart TV. Pentru o mai buna calitate a redarii programelor este recomandata utilizarea unui televizor inteligent.

Ești pregătit? Aventura Star Wars continuă la Happy Cinema

acum 17 zile

Pe 19 Decembrie are loc avanpremiera Star Wars: Skywalker – Ascensiunea, iar biletele sunt disponibile pentru mai multe proiecții pe www.happycinema.ro. Alege-ți acum locul în sală și pornește în aventură!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »