• JOI, 04 IANUARIE 2018

  Cea mai puternică rugăciune de început de an a celor aflați în suferință este cea Făcătoare de Minuni către Fecioara Maria

  Rugăciunea Făcătoare de Minuni către Fecioara Maria este una puternică și se adresează celor care caută alinare, celor ce caută încurajare pentru un nou început de drum, celor aflați la răscruce.

  Cum un nou început de drum este și... Noul An, este momentul propice de a o rosti pentru ca lucrurile să iasă așa cum ne-am propus, ca viața să fie blândă cu noi...

  Rugăciunea trebuie ”pregătită” în prealabil astfel:

  - zece exemplare din această rugăciune vor fi date la 10 credincioși aflați în biserică;

   – la capătul celor 10 zile se vor da la altarul bisericii o pâine, o lumânare, un acatist pentru vii și unul pentru morții din familie;


  – se va da de pomană unui om sărman ulei, făină și fructe, rostindu-se formula “în cinstea Maicii Domnului”.

  Iată cum sună această rugăciune făcătoare de minuni către Fecioara Maria:

  “Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare, spre tine îmi îndrept gândul, inima și toate simțurile și te rog cu lacrimi:

  Până când Măicuță a milostivirii va fi aceasta durere necontenită pe pământ?
  Până când vrăjmașii nevăzuți ai neamului omenesc vor da lovituri atât de puternice bieților oameni?

  Până când vor pângări și vor necinsti trupurile, sufletele și viețile lor? Înșelându-i ca să nu cunoască adevărul, să nu îndeplinească poruncile divine și să nu dea slavă și cinste pururi Măritului Dumnezeu Cel în Treime închinat: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt?

  Ridică-te Stăpână Atotbună și zdrobește pe vrăjmașii noștri și ai Fiului Tău iubit Iisus Hristos îngrozindu-i cu nebiruita-Ți sfințenie îndreptându-ne pe cărările mântuirii, ca să dăm mereu mărire lui Dumnezue. Roagă-te, Fecioară, pentru Sfânta Biserică pentru propovăduirea Evangheliei pe întreg pământul, pentru poporul acesta, conducătorii lui, rudele mele, pentru văduve, pentru orfani, bogați, săraci, necăjiți, bolnavi, pentru cei prigoniți, pentru credință, pentru salvarea celor care au rătăcit la secte, pentru cei răposați. Ajută-ne să ne pocăim toți oamenii de păcatele noastre, să iubim Biserica, să ne spovedim adesea, să renunțăm la păcate, vicii și necredință. Ajută-ne să nu fim insensibili la chemarea divină a blândului Tău Fiu, care a venit să sufere chinuri barbare pentru bietele oițe rănite atât de mult de vrăjmaș.

  Roagă-te, Măicuță Sfântă, și pentru aceste nevoi ale mele (aici trebuie să specifici necazurile a căror alinare o cauți la Maica Domnului).

  Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, în vecii vecilor. Amin.”

  sursă: avantaje.ro

  COMENTARII

  116 elevi din București au fost premiați în cadrul Concursului Aristotel

  acum 1 zile

  Cadrele didactice alături de copiii implicați în proiect și-au manifestat bucuria de a participa la un astfel de concurs, anunțând intenția de a repeta această experiență extrem de importantă în plan educativ.

  Doinița Oancea, din “Fructul oprit”, cerută în căsătorie

  acum 2 zile

  Moment emoționant pentru Tanța, surpriză mare pentru fanii serialului “Fructul oprit”! Formează un cuplu de scurt timp, dar cu toate astea, Costică (interpretat de Liviu Vârciu) consideră că a venit momentul să treacă la nivelul următor al relației.

  Invențiile au menirea de a ajuta societatea, afirmă câștigătorii SAB

  acum 2 zile

    Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București lansează cea a patra ediţie a concursului de idei inovative pentru industria automobilelor, Bursa SAB – ”Propulsăm viitorul”, care va avea loc la centrul expozițional...

  Petru Păun, alias Alex, din ”Fructul Oprit”: ”Mă relaxez încordându-mă”

  acum 4 zile

  Petru Păun îl interpretează pe Alex iova în serialul ”Fructul oprit”, difuzat în fiecare miercuri, dela ora 20.00, la Antena1.

  Poftiți în culisele serialului ”Fructul Oprit”! Iată imagini pe care nu le vedeți la televizor

  acum 7 zile

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »