JOI, 25 OCTOMBRIE 2018

Criss și Vlad, părinții micuței Maria Nicole... în clipul ”Mii de culori”. Vezi și tu videoclipul pe tvhappy.ro

În vârstă de opt ani, Maria Nicole lansează a șasea piesă din cariera muzicală, “Mii de culori”, însoțit de un videoclip plin de culoare. Tânăra, care o interpretează pe Mara în “Fructul oprit”, i-a avut alături la filmările clipului pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, cei doi actori cu care face echipă și în serialul de la Antena 1.

Maria Nicole și-a propus să petreacă în “Mii de culori”. Acesta este titlul noii ei melodii, care beneficiază și de un videoclip pe măsură.

Îmi place foarte mult piesa, este o melodie veselă. Cred că fiecare copil își dorește o petrecere cum e cea din videoclip, să aibă alături prietenii, să cânte și să danseze” , spune mica artistă.  

Videoclipul a fost filmat la începutul verii, într-o locație din București, iar tânăra i-a avut alături pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună cu care joacă și în serialul “Fructul oprit”.

La filmări ne-am distrat super tare, iar cu Criss și Vlad am râs foarte mult pentru că făceam fel și fel de glume. O să vedeți într-un making of, pe care o să-l postez pe canalul meu de youtube, cât de tare a fost. Rolul meu din videoclip, într-un anumit fel, chiar o reprezintă pe Mara, personajul din «Fructul oprit», care este foarte deșteaptă, dar și răsfățată” , mai spune ea. Pe lângă talentul său, Maria Nicole a avut parte și de sprijinul părinților săi pe plan muzical, tatăl fiind cel care o ajută din punct de vedere tehnic, iar mama se ocupă de vestimentație. 

În urmă cu patru ani, Maria Nicole a făcut primii pași pe plan muzical, având deja la activ videoclipuri (“Mama”, “Orașul faptelor bune”, “Above the stars”, “Feeling ok”, “De Crăciun” etc.) care se bucură de numeroase aprecieri în mediul online. Și-a dezvoltat aptitudinile artistice la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, unde a beneficiat de bursă, iar timp de un an a studiat actoria. Maria trăiește acum emoțiile primului său mare proiect actoricesc. Ea o interpretează pe Mara – fiica Anei Caragea (Cristina Ciobănașu), în cel de-al doilea sezon “Fructul oprit”, care poate fi urmărit miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

COMENTARII

Noile reglementări în ceea ce privește produsele cu tutun

acum 16 zile

O nouă modificare a legilor tutunului va intra în vigoare din 20 mai 2020, în toate țările din Uniunea Europeană. Aceasta se referă la interzicerea comercializării tuturor produselor de tutun care conțin mentol.

Mădălina Bellariu a ales Tanzania pentru a se bucura de zilele libere de la filmările pentru ”Sacrificiul”

acum 16 zile

”Sacrificiul”, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, va continua începând cu 12 si 13 februarie cu cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Topul filmelor cu cele mai multe premii Oscar din istorie

acum 17 zile

Mai sunt doar câteva zile până la gala Premiilor Oscar 2020, astfel că ne-am gândit să vă prezentăm un top al celor mai premiate 7 filme din istorie.

“Am tăiat lemne și am făcut focul în sobă în fiecare dimineață”, așa a fost în vacanță, pentru actorul Denis Hanganu

acum 19 zile

Actorii din distribuția serialului ”Sacrificiul” au revenit pe platourile de filmare după o binemeritată vacanță, în care și-au încărcat bateriile pentru o nouă perioadă plină de filmări pentru noul sezon care va avea premiera pe 12 si 13 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

Antena TV Group, singurul publisher din .ro cu 2 siteuri în Top 10 Brat în luna ianuarie

acum 19 zile

Digital Antena TV Group a fost în luna ianuarie 2020 singurul publisher cu 2 siteuri în Top 10 BRAT, www.a1.ro (6.546.330 unici) si www.observator.tv (5.205.758).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »