LUNI, 15 IANUARIE 2018

Cristina Ciobănașu dă din casă despre Carmen Tănase: ”Vine la filmări bosumflată pentru că am...”

Cristina Ciobănașu a povestit, într-o transmisiune live, pe Facebook, cum este la filmările cu Marian Râlea, Carmen Tănase, Adriana Trandafir. Ea este foarte entuziasmată că are ocazia să lucreze cu actori mari, alături de care filmează pentru ”Fructul oprit”, primul serial dramă psihologică filmat în România, difuzat în fiecare miercuri, de la 21.15, la Antena1.

E o mare echipă, care a depus mult efort. Am muncit cu toții să facem proiectul acesta să fie și să arate cât mai bine. Am făcut asta pentru voi, pentru că, până la urmă, datorită vouă suntem pe ecrane. Mi-a fost foarte bine la filmări. Am fost foarte entuziasmată pentru că în echipă sunt oameni alături de care am lucrat de la începutul carierei mele. Eu zic că avem o echipă frumos sudată, ca o familie. Există momente în care ne relaxăm, glumim. Sunt și momente de tensiune când timpul trece prea repede și ne chinuie și nu avem timp să facem toate nebuniile pe care am vrea să le facem”, a declarat Cristina.

În serialul ”Fructul Oprit”, Cristina interpretează rolul Anei Caragea, un personaj care cucerește prin inocență și puritate. În discuția live cu internauții, Cristina a dat și câteva informații ”din casă”. Astfel, ea a povestit cum sunt pe platourile de filmare marii actori:

Cu toții au depus efort și s-au trezit cu noaptea în cap. Mai ales Carmen Tănase, care nu e o prietenă a dimineții. Întotdeauna ne amuzăm că vine la filmări bosumflată că am trezit-o dimineața, dar e atât de drăguță. Marian Râlea este un om fantastic. Nu trece o zi fără să te facă să râzi, fără să te simți bine. Omul este incredibil! Adriana Trandafir face un cuplu fascinant cu Marian Râlea. Ne fac în fiecare zi să râdem și abia așteptăm să ajungem la filmări să vede ce mai născocesc cei doi. Sunt absolut delicioși”.

COMENTARII

Antena 1 lansează campania ”Ajut eu”

acum 3 zile

La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 lansează campania Ajut eu, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda. Astfel, pe 29 noiembrie, Antena 1 îi invită pe telespectatori ca în loc de “La mulţi ani!”, să spună “Ajut eu”.

Genti de laptop de la Zevo – ce le defineste ca fiind calitative?

acum 5 zile

Gentile pentru laptop-uri nu au aceeasi dimeniune deoarece nici modele brandurilor specializate nu produc laptop-urile de o dimensiune standard.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Ana Ciontea au filmat un moment special la fosta închisoare de la Piteşti

acum 10 zile

În cel mai nou episod din Sacrificiul, difuzat astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1, echipa de producţie a serialului Sacrificiul, de la Antena 1, a filmat un moment special la închisoarea din Pitești, dedicat eroilor care s-au sacrificat în lupta împotriva comunismului.

5 seriale populare pe Netflix

acum 12 zile

Productiile de pe Netflix pot fi urmarite de pe PC, orice smartphone prin intermediul aplicatiei dedicate, pe tablete si aproape orice Smart TV. Pentru o mai buna calitate a redarii programelor este recomandata utilizarea unui televizor inteligent.

Ești pregătit? Aventura Star Wars continuă la Happy Cinema

acum 15 zile

Pe 19 Decembrie are loc avanpremiera Star Wars: Skywalker – Ascensiunea, iar biletele sunt disponibile pentru mai multe proiecții pe www.happycinema.ro. Alege-ți acum locul în sală și pornește în aventură!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »