LUNI, 15 IANUARIE 2018

Cristina Ciobănașu dă din casă despre Carmen Tănase: ”Vine la filmări bosumflată pentru că am...”

Cristina Ciobănașu a povestit, într-o transmisiune live, pe Facebook, cum este la filmările cu Marian Râlea, Carmen Tănase, Adriana Trandafir. Ea este foarte entuziasmată că are ocazia să lucreze cu actori mari, alături de care filmează pentru ”Fructul oprit”, primul serial dramă psihologică filmat în România, difuzat în fiecare miercuri, de la 21.15, la Antena1.

E o mare echipă, care a depus mult efort. Am muncit cu toții să facem proiectul acesta să fie și să arate cât mai bine. Am făcut asta pentru voi, pentru că, până la urmă, datorită vouă suntem pe ecrane. Mi-a fost foarte bine la filmări. Am fost foarte entuziasmată pentru că în echipă sunt oameni alături de care am lucrat de la începutul carierei mele. Eu zic că avem o echipă frumos sudată, ca o familie. Există momente în care ne relaxăm, glumim. Sunt și momente de tensiune când timpul trece prea repede și ne chinuie și nu avem timp să facem toate nebuniile pe care am vrea să le facem”, a declarat Cristina.

În serialul ”Fructul Oprit”, Cristina interpretează rolul Anei Caragea, un personaj care cucerește prin inocență și puritate. În discuția live cu internauții, Cristina a dat și câteva informații ”din casă”. Astfel, ea a povestit cum sunt pe platourile de filmare marii actori:

Cu toții au depus efort și s-au trezit cu noaptea în cap. Mai ales Carmen Tănase, care nu e o prietenă a dimineții. Întotdeauna ne amuzăm că vine la filmări bosumflată că am trezit-o dimineața, dar e atât de drăguță. Marian Râlea este un om fantastic. Nu trece o zi fără să te facă să râzi, fără să te simți bine. Omul este incredibil! Adriana Trandafir face un cuplu fascinant cu Marian Râlea. Ne fac în fiecare zi să râdem și abia așteptăm să ajungem la filmări să vede ce mai născocesc cei doi. Sunt absolut delicioși”.

COMENTARII

Cum a ajuns Lavazza sa fie un brand de cafea de prestigiu?

acum 7 zile

Povestea brand-ului de cafea Lavazza a inceput, ca orice alta afacere, sub forma unui mic magazin din orasul Turin din Italia.

Shakira în concert pe marele ecran în Noiembrie la Happy Cinema

acum 10 zile

În luna Noiembrie, Happy Cinema prezintă difuzarea unui concert de excepție al unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști ai tuturor timpurilor – Shakira.

În noul sezon ”Asia Express”, vedetele vor fi supuse testelor în Filipine și în Taiwan

acum 11 zile

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan.

Dan Bittman prezintă ”Antitalent”, cel mai nou show de umor de la Antena 1

acum 11 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

Cadouri potrivite pentru orice ocazie pe 3Gifts.ro

acum 15 zile

Oferirea cadourilor în ziua de astăzi reprezintă pentru majoritatea persoanelor o provocare. Acest lucru este condiționat de timpul limitat cu care ne luăm la întrecere în fiecare zi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »