JOI, 22 AUGUST 2019

Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”: ”E o senzaţie absolut uimitoare, nu se compară cu nimic altceva”

 Protagonistul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1 din această toamnă, Sacrificiul, Denis Hanganu, este un împătimit al sporturilor extreme. Mai exact, acesta este pasionat de domeniul aviaţiei şi de paraşutism, sport în care şi-ar dori să se perfecţioneze.

Am sărit cu paraşuta de două ori, de la 4000 de metri şi e o senzaţie absolut uimitoare, nu se compară cu nimic altceva. Orice parc de distracţie e pistol cu apă pe lângă asta, pentru că după momentul primului salt pe care l-am făcut am tot încercat să-mi testez nivelul de adrenalină prin tot felul de locuri cu diferite activități dar singura senzaţie care s-ar asemăna, ce să vezi, e tot saltul cu paraşuta. Aş mai sări de foarte multe ori, doar că pe de o parte nu-mi permite timpul, pe de altă parte şi costurile nu sunt deloc de neglijat”, a declarat Denis.

Perfecţionist din fire, protagonistul serialului Sacrificiul îşi doreşte să înveţe cât mai multe despre acest sport.

Plănuiesc să fac o şcoală de paraşutism, când o să am răgaz şi să mă aventurez şi în sărituri de la 8000 de metri, care deocamdată nu se pot face la noi în țară, ci doar în străinătate. Mă gândeam la un moment dat chiar să mă fac pilot!”, a mai declarat actorul care îl va interpreta pe Andrei pe micile ecrane, din această toamnă.

Absolvent al U.N.A.T.C. şi distribuit în numeroase spectacole de teatru, dar şi în filme, pentru Denis, proiectul Sacrificiul de la Antena 1 reprezintă debutul său în televiziune. Cu toate acestea, Denis a fost plăcut surprins ca la casting să întâlnească o bună prietenă şi parteneră de scenă, alături de care va şi juca în serial, mai exact pe Oana Cârmaciu.

Cu Oana am fost pe scenă prima oară într-un spectacol de licenţă, care s-a jucat timp de un an de zile. De atunci nu ne-am mai văzut, însă ne-am regăsit pe platourile de filmare de la Sacrificiul!”, a mărtusit actorul.

Pe Denis telespectatorii îl vor putea descoperi în această toamnă în Sacrificiul, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1. El este unul dintre cei trei fii vitregi ai Evei, interpretată de Maia Morgenstern.  Serialul este o saga de famile, cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

COMENTARII

Antena 1 lansează campania ”Ajut eu”

acum 9 zile

La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 lansează campania Ajut eu, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda. Astfel, pe 29 noiembrie, Antena 1 îi invită pe telespectatori ca în loc de “La mulţi ani!”, să spună “Ajut eu”.

Genti de laptop de la Zevo – ce le defineste ca fiind calitative?

acum 11 zile

Gentile pentru laptop-uri nu au aceeasi dimeniune deoarece nici modele brandurilor specializate nu produc laptop-urile de o dimensiune standard.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Ana Ciontea au filmat un moment special la fosta închisoare de la Piteşti

acum 15 zile

În cel mai nou episod din Sacrificiul, difuzat astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1, echipa de producţie a serialului Sacrificiul, de la Antena 1, a filmat un moment special la închisoarea din Pitești, dedicat eroilor care s-au sacrificat în lupta împotriva comunismului.

5 seriale populare pe Netflix

acum 18 zile

Productiile de pe Netflix pot fi urmarite de pe PC, orice smartphone prin intermediul aplicatiei dedicate, pe tablete si aproape orice Smart TV. Pentru o mai buna calitate a redarii programelor este recomandata utilizarea unui televizor inteligent.

Ești pregătit? Aventura Star Wars continuă la Happy Cinema

acum 21 zile

Pe 19 Decembrie are loc avanpremiera Star Wars: Skywalker – Ascensiunea, iar biletele sunt disponibile pentru mai multe proiecții pe www.happycinema.ro. Alege-ți acum locul în sală și pornește în aventură!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »