MIERCURI, 08 MAI 2019

IQOS cucerește America: dispozitivul va fi comercializat și în Statele Unite

Philip Morris International a primit undă verde din partea Administrației de Alimente și Medicamente (FDA) să lanseze pe piața din Statele Unite ale Americii dispozitivul IQOS. Avizele au venit după doi ani de evaluări minuțioase. FDA a considerat că autorizarea acestor produse pentru piața Statelor Unite este adecvată protejării sănătății publice, deoarece, pe lângă alte argumente asociate autorizării, produsele generează mai puține substanțe toxice sau niveluri mai mici ale acestora, comparativ cu țigările.

Andre Calantzopoulos, Chief Executive Officer al Philip Morris International, s-a arătat încântat de intrarea pe piața din SUA. ,,Decizia FDA de a aproba comercializarea IQOS în Statele Unite este un pas important pentru cei aproape 40 de milioane de fumători americani. Unii se vor lăsa de fumat, dar cei mai mulți vor continua să fumeze. Pentru aceștia, IQOS oferă o alternativă fără fum continuării fumatului. În doar doi ani, 7,3 milioane de oameni din întreaga lume au abandonat țigările și au trecut la utilizarea exclusivă a IQOS. Decizia FDA pune la dispoziția fumătorilor americani această opțiune. Suntem hotărâți să înlocuim țigările cu alternative fără fum, care combină tehnologia avansată cu validări științifice solide’’, a spus Calantzopoulos.

De altfel, obiectivul Phillip Morris International este de a înlocui în următorii ani în totalitate fumatul cu folosirea IQOS. Compania a lansat inițiativa Anul UNSMOKE, care este un îndemn pentru toată lumea de a crea un viitor mai bun, fără fum. Acesta este doar primul pas din cadrul campaniei Unsmoke Your World, prin care compania vrea să transmită mesajul că fumatul nu este sănătos, iar dacă îți este greu să renunți, ar trebui măcar să te gândești la o schimbare, care să te afecteze mai puțin.

Sursa foto: shutterstock.com

COMENTARII

Antena 1 lansează campania ”Ajut eu”

acum 8 zile

La împlinirea a 26 de ani de existenţă pe piaţa media din România, Antena 1 lansează campania Ajut eu, un punct de întâlnire al oamenilor care au nevoie de ajutor, cu cei care îl pot acorda. Astfel, pe 29 noiembrie, Antena 1 îi invită pe telespectatori ca în loc de “La mulţi ani!”, să spună “Ajut eu”.

Genti de laptop de la Zevo – ce le defineste ca fiind calitative?

acum 10 zile

Gentile pentru laptop-uri nu au aceeasi dimeniune deoarece nici modele brandurilor specializate nu produc laptop-urile de o dimensiune standard.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Ana Ciontea au filmat un moment special la fosta închisoare de la Piteşti

acum 15 zile

În cel mai nou episod din Sacrificiul, difuzat astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1, echipa de producţie a serialului Sacrificiul, de la Antena 1, a filmat un moment special la închisoarea din Pitești, dedicat eroilor care s-au sacrificat în lupta împotriva comunismului.

5 seriale populare pe Netflix

acum 17 zile

Productiile de pe Netflix pot fi urmarite de pe PC, orice smartphone prin intermediul aplicatiei dedicate, pe tablete si aproape orice Smart TV. Pentru o mai buna calitate a redarii programelor este recomandata utilizarea unui televizor inteligent.

Ești pregătit? Aventura Star Wars continuă la Happy Cinema

acum 20 zile

Pe 19 Decembrie are loc avanpremiera Star Wars: Skywalker – Ascensiunea, iar biletele sunt disponibile pentru mai multe proiecții pe www.happycinema.ro. Alege-ți acum locul în sală și pornește în aventură!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »