MIERCURI, 08 MAI 2019

IQOS cucerește America: dispozitivul va fi comercializat și în Statele Unite

Philip Morris International a primit undă verde din partea Administrației de Alimente și Medicamente (FDA) să lanseze pe piața din Statele Unite ale Americii dispozitivul IQOS. Avizele au venit după doi ani de evaluări minuțioase. FDA a considerat că autorizarea acestor produse pentru piața Statelor Unite este adecvată protejării sănătății publice, deoarece, pe lângă alte argumente asociate autorizării, produsele generează mai puține substanțe toxice sau niveluri mai mici ale acestora, comparativ cu țigările.

Andre Calantzopoulos, Chief Executive Officer al Philip Morris International, s-a arătat încântat de intrarea pe piața din SUA. ,,Decizia FDA de a aproba comercializarea IQOS în Statele Unite este un pas important pentru cei aproape 40 de milioane de fumători americani. Unii se vor lăsa de fumat, dar cei mai mulți vor continua să fumeze. Pentru aceștia, IQOS oferă o alternativă fără fum continuării fumatului. În doar doi ani, 7,3 milioane de oameni din întreaga lume au abandonat țigările și au trecut la utilizarea exclusivă a IQOS. Decizia FDA pune la dispoziția fumătorilor americani această opțiune. Suntem hotărâți să înlocuim țigările cu alternative fără fum, care combină tehnologia avansată cu validări științifice solide’’, a spus Calantzopoulos.

De altfel, obiectivul Phillip Morris International este de a înlocui în următorii ani în totalitate fumatul cu folosirea IQOS. Compania a lansat inițiativa Anul UNSMOKE, care este un îndemn pentru toată lumea de a crea un viitor mai bun, fără fum. Acesta este doar primul pas din cadrul campaniei Unsmoke Your World, prin care compania vrea să transmită mesajul că fumatul nu este sănătos, iar dacă îți este greu să renunți, ar trebui măcar să te gândești la o schimbare, care să te afecteze mai puțin.

Sursa foto: shutterstock.com

COMENTARII

La 5 august, va avea loc premiera emisiunii ”Gazda Perfectă”, la Antena 1

acum 1 zile

Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor. Înscrierile continuă pe casting.a1.ro.

Iată ce decizie radicală a luat Denis Hanganu în vacanța sa din Barcelona. Protagonistul din ”Sacrificiul” a renunțat la...

acum 3 zile

Pe Denis telespectatorii îl vor putea urmãri în rolul lui Andrei în Sacrificiul, numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1.

Daniel Nuţă, protagonistul serialului Sacrificiul, a muncit şi în vacanţă

acum 5 zile

Pe Daniel telespectatorii îl vor putea urmãri în rolul lui Robert în Sacrificiul, numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1.

Protagonista serialului Sacrificiul, Oana Cârmaciu, o vacanță plină de aventuri, în Spania

acum 8 zile

Protagonista serialului „Sacrificiul”, Oana Cârmaciu, a ales ca destinaţie de vacanţă Spania şi a decis să îmbine relaxarea cu adrenalina pentru a se descărca după o perioadă intensă de filmări.

Care este rolul pachetului de beneficii la angajare

acum 11 zile

Toți oamenii își doresc să fie apreciați pentru munca depusă, de aceea angajatorii se întrec în a-și păstra cei mai valoroși salariați și a-i convinge pe cei mai talentați candidați să le accepte ofertele de angajare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »