MARTI, 02 APRILIE 2019

La mulți ani, ZU TV! La aniversarea celor 5 ani, ZU TV lansează campania “Dă cu SEEN”

Pe 3 aprilie, ZU TV aniversează 5 ani de existenţă pe piaţa media, 5 ani în care postul tv le-a adus telespectatorilor muzică de top (Most Wanted), cele mai noi informaţii din industria muzicală internaţională (ZU News), materiale speciale de la cele mai importante petreceri din ţară (ZU Party), dar şi producţii proprii destinate publicului tânăr, precum ZUnrise, Hot Today sau Eat, Sleep, ZU, Repeat.

Încă de la lansarea sa, ZU TV a adus o nouă dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le românilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360. Brandul ZU s-a impus în ultimii ani ca principalul motor de promovare al artiştilor tineri şi a muzicii bune, reuşind să strângă un număr record de public la evenimentele sale şi milioane de fani pe platformele sociale. Şi pentru că reţelele de socializare au impus un nou ritm şi un nou comportament de comunicare, în 2017, ZU TV devenea o televiziune interactivă şi lansa robotul ZU TV, creat de echipa Digital Antena Group, care le permitea fanilor să interacționze în timp real cu tot ce se întâmplă pe tv, mesajele acestora primind răspuns imediat.

Anul acesta, pe 3 aprilie, ZU TV lansează campania „Dă cu SEEN”. Sub sloganul „Dă cu SEEN, ca să câştigi premii aniversare like you never SEEN before!”, ZU TV le-a pregătit telespectatorilor un concurs interactiv şi pune la bătaie 5 perechi de e-skates. Pentru a se înscrie la concurs, aceştia trebuie să urmărească săptămânal elementul grafic care va apărea de mai multe ori pe zi pe tv, însoţit de jingle-ul de concurs şi să facă un instaStory cu tag @zutvofficial. Postarea care va acumula cele mai multe reacţii, va fi desemnată câştigătoare în fiecare marţi, după ora 10:00, de către Iulia, Adi Mihailă şi Raluca Benavides.

COMENTARII

Noile reglementări în ceea ce privește produsele cu tutun

acum 16 zile

O nouă modificare a legilor tutunului va intra în vigoare din 20 mai 2020, în toate țările din Uniunea Europeană. Aceasta se referă la interzicerea comercializării tuturor produselor de tutun care conțin mentol.

Mădălina Bellariu a ales Tanzania pentru a se bucura de zilele libere de la filmările pentru ”Sacrificiul”

acum 16 zile

”Sacrificiul”, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, va continua începând cu 12 si 13 februarie cu cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Topul filmelor cu cele mai multe premii Oscar din istorie

acum 17 zile

Mai sunt doar câteva zile până la gala Premiilor Oscar 2020, astfel că ne-am gândit să vă prezentăm un top al celor mai premiate 7 filme din istorie.

“Am tăiat lemne și am făcut focul în sobă în fiecare dimineață”, așa a fost în vacanță, pentru actorul Denis Hanganu

acum 19 zile

Actorii din distribuția serialului ”Sacrificiul” au revenit pe platourile de filmare după o binemeritată vacanță, în care și-au încărcat bateriile pentru o nouă perioadă plină de filmări pentru noul sezon care va avea premiera pe 12 si 13 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

Antena TV Group, singurul publisher din .ro cu 2 siteuri în Top 10 Brat în luna ianuarie

acum 19 zile

Digital Antena TV Group a fost în luna ianuarie 2020 singurul publisher cu 2 siteuri în Top 10 BRAT, www.a1.ro (6.546.330 unici) si www.observator.tv (5.205.758).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »