JOI, 21 IUNIE 2018

Mesajele fanilor, după terminarea primului sezon din ”Fructul Oprit”: ”Îmi curg lacrimile fără oprire”

”Îmi curg lacrimile fără oprire pe față”, este unul dintre sutele de mesaje primite de Vlad Gherman după difuzarea ultimului episod din serialul ”Fructul Oprit”. Însă, așa cum am anunțat, lucrurile nu se vor opri aici. Va urma și un al doilea sezon. Dacă primul a fost o adaptare liberă a unui roman turcesc, ei bine, scenariul celui de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit” va fi unul sută la sută românesc, așa cum a declarat producătorul Ruxandra Ion.

Postarea lui Vlad Gherman, care l-a interpretat pe Ioan în ”Fructul Oprit”, a adunat, într-un timp foarte scurt, sute de mesaje de la telespectatori. Aceștia și-au exprimat uimirea, dar, totodată, au încercat să dezlege misterul finalului neașteptat.

Iată doar o mică parte din mesajele scrise de telespectatori:

  • ”Credeam că apar alte personaje noi, gen mama lui Ioan, sau altcineva. Dar nu mă gândeam la Sonia, după câte a făcut... nu ar avea ce să mai caute acolo. Sper ca Tudor să fie cu Helene”.
  • ”Câte întrebări am în minte. Nici nu știu ce să mai zic!”
  • ”Îmi bate inima nespus de tare”.
  • ”După părerea mea, nu cred că Ioan a murit. Deoarece sezonul 2 nu s-ar face fără el”.
  • ”Foarte interesant finalul. Făcut întocmai să urmărim și sezonul 2. Abia aștept!”

COMENTARII

Noile reglementări în ceea ce privește produsele cu tutun

acum 18 zile

O nouă modificare a legilor tutunului va intra în vigoare din 20 mai 2020, în toate țările din Uniunea Europeană. Aceasta se referă la interzicerea comercializării tuturor produselor de tutun care conțin mentol.

Mădălina Bellariu a ales Tanzania pentru a se bucura de zilele libere de la filmările pentru ”Sacrificiul”

acum 18 zile

”Sacrificiul”, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, va continua începând cu 12 si 13 februarie cu cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Topul filmelor cu cele mai multe premii Oscar din istorie

acum 19 zile

Mai sunt doar câteva zile până la gala Premiilor Oscar 2020, astfel că ne-am gândit să vă prezentăm un top al celor mai premiate 7 filme din istorie.

“Am tăiat lemne și am făcut focul în sobă în fiecare dimineață”, așa a fost în vacanță, pentru actorul Denis Hanganu

acum 21 zile

Actorii din distribuția serialului ”Sacrificiul” au revenit pe platourile de filmare după o binemeritată vacanță, în care și-au încărcat bateriile pentru o nouă perioadă plină de filmări pentru noul sezon care va avea premiera pe 12 si 13 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

Antena TV Group, singurul publisher din .ro cu 2 siteuri în Top 10 Brat în luna ianuarie

acum 21 zile

Digital Antena TV Group a fost în luna ianuarie 2020 singurul publisher cu 2 siteuri în Top 10 BRAT, www.a1.ro (6.546.330 unici) si www.observator.tv (5.205.758).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »