JOI, 21 IUNIE 2018

Mesajele fanilor, după terminarea primului sezon din ”Fructul Oprit”: ”Îmi curg lacrimile fără oprire”

”Îmi curg lacrimile fără oprire pe față”, este unul dintre sutele de mesaje primite de Vlad Gherman după difuzarea ultimului episod din serialul ”Fructul Oprit”. Însă, așa cum am anunțat, lucrurile nu se vor opri aici. Va urma și un al doilea sezon. Dacă primul a fost o adaptare liberă a unui roman turcesc, ei bine, scenariul celui de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit” va fi unul sută la sută românesc, așa cum a declarat producătorul Ruxandra Ion.

Postarea lui Vlad Gherman, care l-a interpretat pe Ioan în ”Fructul Oprit”, a adunat, într-un timp foarte scurt, sute de mesaje de la telespectatori. Aceștia și-au exprimat uimirea, dar, totodată, au încercat să dezlege misterul finalului neașteptat.

Iată doar o mică parte din mesajele scrise de telespectatori:

  • ”Credeam că apar alte personaje noi, gen mama lui Ioan, sau altcineva. Dar nu mă gândeam la Sonia, după câte a făcut... nu ar avea ce să mai caute acolo. Sper ca Tudor să fie cu Helene”.
  • ”Câte întrebări am în minte. Nici nu știu ce să mai zic!”
  • ”Îmi bate inima nespus de tare”.
  • ”După părerea mea, nu cred că Ioan a murit. Deoarece sezonul 2 nu s-ar face fără el”.
  • ”Foarte interesant finalul. Făcut întocmai să urmărim și sezonul 2. Abia aștept!”

COMENTARII

Care sunt cele mai frumoase campusuri universitare din lume

acum 2 zile

După ce, în timpul studenției, a fost cazat în căminul din Regie, omul de afaceri Liviu Tudor a decis să înființeze primul și cel mai mare campus studențesc privat din țara noastră, West Gate Studios.

RO Break, campania Antenei 1, în topul celor mai bune execuții ale verii conform ADC România

acum 3 zile

RO Break își propune un nou format de divertisment, gândit special pentru pauzele de publicitate: o serie de spoturi video pamflet care abordează într-un mod subtil probleme, obiceiuri sau comportamente ale românilor.

În această toamnă, premierele emisiunilor Antenei 1 se văd gratuit pe AntenaPlay

acum 4 zile

În luna septembrie, AntenaPlay le aduce o ofertă de nerefuzat utilizatorilor săi: aceştia pot viziona gratuit premierele emisiunilor Antenei 1 pe platforma online

Maraton cultural la Happy Cinema: artă și film documentar

acum 4 zile

În septembrie și octombrie, Happy Cinema a pregătit o supriză iubitorilor de artă și de film documentar. Spectatorii din București, Focșani și Buzău vor avea ocazia să urmărească pe marele ecran un program special de documentare, într-un adevărat maraton cultural.

ZU TV lanseazã campania „Faci pereche cu ZU TV şi Şatra B.E.N.Z!”

acum 4 zile

Concursul se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 29 noiembrie, iar cei care doresc să participe vor trebui să filmeze cu telefonul ZU TV în diverse locaţii, obligatoriu locaţii publice, şi să încarce filmarea pe Instagram, într-un Insta Story, folosind anumite etichete.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »