MIERCURI, 14 AUGUST 2019

Platforma AntenaPlay îşi simplifică experienţa de vizionare

Platforma AntenaPlay, dezvoltată integral de echipa Digital Antena TV Group, se reinventează mereu pentru abonaţii săi și aduce noi funcții pentru o simplificare a experienței de vizionare. Cu peste 1,3 milioane de descărcări pe Smart TV, Android și iOS, AntenaPlay a făcut pasul recent și către dispozitivele Chromecast și AirPlay.

“Noi updatăm constant AntenaPlay, iar ultimul refresh simplifică experiența de vizionare. Playerul permite skip de 10 secunde la un simplu tap și păstrează watch time-ul vizionării precedente, la fel ca Netflix, spre exemplu. O altă funcție utilă, având în vedere volumul mare de materiale video, emisiuni sau seriale, este păstrarea unui listing din clipurile urmărite dar nu până la capăt, astfel încât să poți relua vizionarea din punctul în care ai  rămas”, a declarat Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Platforma AntenaPlay oferă 9 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, fiind singurul loc în care se pot urmări emisiunile integrale produse de Antena TV Group, din orice colț al lumii și de pe orice device.

COMENTARII

Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”: ”E o senzaţie absolut uimitoare, nu se compară cu nimic altceva”

acum 2 zile

Absolvent al U.N.A.T.C. şi distribuit în numeroase spectacole de teatru, dar şi în filme, pentru Denis, proiectul Sacrificiul de la Antena 1 reprezintă debutul său în televiziune. Cu toate acestea, Denis a fost plăcut surprins ca la casting să întâlnească o bună prietenă şi parteneră de scenă, alături de care va şi juca în serial, mai exact pe Oana Cârmaciu.

Cat costa noul Samsung S10?

acum 7 zile

Cat trebuie sa scoatem din buzunar pentru a beneficia de toate aceste functii premium pe care le incorporeaza cele trei modele de Samsung S10? Aflam impreuna chiar acum!

Dorian Popa s-a accidentat pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul. A avut nevoie de trei copci

acum 11 zile

Aflat la filmãrile pentru cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1 din aceastã toamnã, Sacrificiul, Dorian Popa a avut parte de un incident pe care, cu siguranţã nu îl va uita toatã viaţa. Într-un moment de neatenţie, personajul interpretat de Dorian, Mario, s-a ales cu nu mai puţin de trei copci.

Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney

acum 12 zile

Oferta se adresează atât clienților existenți care dețin deja cardul Oney, cât și clienților noi care până la 30 septembrie vor solicita un card de cumpărături la orice punct de finanțare din cadrul LEROY MERLIN.

Top 4 cărți de ficțiune care merită citite

acum 15 zile

Te pregătești de concediul pe care l-ai așteptat cu entuziasm în ultimele luni? Te gândești deja la locația exotică în care vei petrece această vacanță, pentru a-ți încărca bateriile și a reveni pregătit să faci față noilor provocări profesionale?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »