• JOI, 06 DECEMBRIE 2018

  Să fie posibil, oare? Se împacă Ioan cu tatăl lui, Marius Cristescu?

  Imaginea momentului: Ioan și Marius Cristescu, tată și fiu, îmbrățișați și zâmbitori. La vederea acesteia, fanii serialului ”Fructul Oprit” au sperat ca Ioan să fi trecut peste ura ce i-o poartă tatălui său biologic și să se împace. 

  Eu cred că, până la urmă, Ioan va înghite tot ce a făcut Marius, prin urmare, cred că se vor împăca”, ”Eu nu cred că Ioan îl urăște pe Marius, dar, poate, se aliniază planetele și se întâmplă ceva... sau e doar un vis?”, ”Eu sper să se înțeleagă! Ioan trebuie să-i dea, totuși, o șansă...”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele transmise de telespectatorii care urmăresc ”Fructul oprit” în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena1.

  Însă, fotografia publicată de Vlad Gherman pe contul său de Instagram a fost realizată în culisele serialului, și nu este o imagine desprinsă din ce va urma în ”Fructul Oprit”, serial în care Vlad îl interpretează pe Ioan, iar Bogdan Stanoevici pe Marius Cristescu. 

  COMENTARII

  “Fructul oprit”, lider de audiență la nivelul întregii țări: aproape douã milioane de telespectatori au urmărit episodul 16

  acum 1 zile

  Aproape douã milioane de telespectatori, la nivel național, au ales să urmărească serialul ”Fructul Oprit”, difuzat la Antena 1.

  Sonia, din nou MIREASĂ: „Mă mărit cu tine...” Cu cine se mărită, în cele din urmă?

  acum 2 zile

  „Vrei să fii soțul meu în fața lui Dumnezeu?”, așa suna propunerea pe care Sonia i-a făcut-o lui Alex, în urmă cu aproape șase ani, când îmbrăcată în rochie de mireasă îl aștepta în fața bisericii. În episodul din această dată, Sonia îmbracă din nou rochia albă. „Mă mărit cu tine, dar...”.

  Mesajul lui Marian Râlea, de Moș Nicolae: ”Oprește goana asta din supermarket și înveselește...”

  acum 8 zile

  Simbol al fenomenului ”Abracadabra”, Magicianul Marian Râlea i-a scris Moșului o scrisoare, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook.

  Îl împușcă sau nu Alex pe Adrian? În seara asta, episod 15, sezon 2 “Fructul oprit”

  acum 9 zile

   Momente tensionate, suspans și numeroase răstunări de situație, într-un nou episod din cel de-al doilea sezon „Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00. La aproape șase ani de la tragicul eveniment, când Tudor...

  Record de audiență! „Fructul oprit”, lider absolut de audiență pe toate segmentele de public

  acum 15 zile

   Numeroase surprize, momente emoționante și răsturnări de situație, le-a adus episodul 14 din noul sezon „Fructul oprit”, aseară, telespectatorilor Antenei 1. Mărturisiri importante au fost făcute, care vor schimba radical cursul vieții protagoniștilor. Sonia și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »