MIERCURI, 01 MAI 2019

Sonia trece prin clipe de groază: “Sunt convinsă că Adrian mă urmărește!”. Au mai rămas 8 episoade din ”Frucrtul Oprit”

 “Fructul oprit” continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu dezvăluiri importante, întâmplări neașteptate și suspans. În episodul 33 din sezonul 2 al serialului, Sonia este convinsă că Adrian o urmărește, iar procurorul revine în casa Caragea pentru a-și continua ancheta în cazul conflictului încheiat cu focuri de armă, dar și pentru a afla ce s-a întâmplat cu Adrian.

“Sunt convinsă că Adrian mă urmărește! Nu am o bănuială, am o certitudine. Am văzut un bărbat într-un hanorac negru care … “, este mărturisirea pe care Sonia (Michaela Prosan) i-o face lui Cami (Ana Crețu). “El și așa avea niște probleme, îți dai seama acum! E bolnav, rănit, turbat, gelos, se simte trădat … Mi-e frică de nu mai pot, Cami!”, îi spune ea. Ce o face pe Sonia să trăiască clipe de panică, diseară, de la ora 20.00, într-un nou episod „Fructul oprit”.

Procurorul (Rodica Lazăr) revine în casa Caragea pentru a le comunica membrilor familiei noutățile din ancheta desfășurată în cazul conflictului încheiat cu focuri de armă. Cu acest prilej, se anunță un alt suspect. „Dumneavoastră, știți că mai era cineva care mergea prin curte disperat după răzbunare? Era …”, despre cine este vorba, astăzi, în episodul 33 din sezonul 2. În plus, Sonia trebuie să dea explicații pentru absența lui Adrian (Bogdan Albulescu).

În timp ce toți se întreabă unde este și se gândesc dacă mai trăiește sau nu, Adrian apelează la ajutorul unei persoane. “Scuze că te-am sunat, nu aveam pe nimeni de încredere! (…) M-am lovit foarte tare la cap și am fugit în pădure”, povestește el. Ce are Adrian de gând să facă, astăzi, în continuarea “Fructul oprit”, la Antena 1.

Petru (Bogdan Iancu) este hotărât să meargă mai departe cu planurile de nuntă. “Avem o oarecare experiență, crede-ne când îți spunem că te grăbești!”, încearcă să-l sfătuiască Ioan (Vlad Gherman) și Alex (Petru Păun). Sonia surprinde o discuție importantă pe care o poartă Bihter și încearcă să-l avertizeze pe Petru. “Fii atentă la ce spui!”, este reacția tânărului. “Fii atent să nu te facă!”, îi spune Sonia, mai multe telespectatorii putând să afle urmărind episodul din această seară.

Au mai rămas 8 episoade “Fructul oprit”, care pot fi urmărite miercurea de la 20.00 la Antena 1.

COMENTARII

Cum a ajuns Lavazza sa fie un brand de cafea de prestigiu?

acum 9 zile

Povestea brand-ului de cafea Lavazza a inceput, ca orice alta afacere, sub forma unui mic magazin din orasul Turin din Italia.

Shakira în concert pe marele ecran în Noiembrie la Happy Cinema

acum 12 zile

În luna Noiembrie, Happy Cinema prezintă difuzarea unui concert de excepție al unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști ai tuturor timpurilor – Shakira.

În noul sezon ”Asia Express”, vedetele vor fi supuse testelor în Filipine și în Taiwan

acum 13 zile

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan.

Dan Bittman prezintă ”Antitalent”, cel mai nou show de umor de la Antena 1

acum 13 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

Cadouri potrivite pentru orice ocazie pe 3Gifts.ro

acum 17 zile

Oferirea cadourilor în ziua de astăzi reprezintă pentru majoritatea persoanelor o provocare. Acest lucru este condiționat de timpul limitat cu care ne luăm la întrecere în fiecare zi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »