VINERI, 20 MARTIE 2020

Stiai ca iti poti amaneta masina pentru un venit suplimentar urgent?

auto_servicii  

Ei bine, daca de obicei oamenii sunt obisnuiti sa lase garantie pentru un imprumut bijuterii, aparatele electronice si electrocasnice, in prezent a devenit tot mai popular sistemul de amanet auto. Vorbim de un imprumut pentru diverse nevoi personale garantat cu masina proprie. Banii se obtin la fel de simplu si rapid, in mod legal, iar intreaga actiune are loc in baza unui contract intre parti.


Cum te ajuta un serviciu de amanet auto?

Casa de amanet este o institutie financiara nebancara al carui rol este acela de a raspunde nevoilor specifice ale clientilor prin servicii de creditare cu garantie auto. Masina este un bun la fel ca oricare altul si, chiar daca multi oameni pot fi sceptici referitor la amanetarea autoturismului, afla ca suma de bani obtinuta poate ajunge pana la 75% din valoarea totala a autovehicululuii. Tinand cont de faptul ca majoritatea dintre noi am intampinat cel putin o data o situatie in care am avut nevoie urgenta de o suma mare de bani, un amanet auto reprezinta cea mai simpla optiune de imprumut pentru cei care detin o masina si nu isi permit sa astepte dupa birocratia bancara.


Cine poate apela la un amanet auto?
Orice persoana fizica sau juridica ce are in proprietate un autovehicul poate apela la serviciile oferite de amanetul auto. Imprumutul poate fi solicitat chiar daca solicitantul figureaza cu raport negativ la Biroul de Credit. Suma obtinuta depinde de valoarea masinii, marca, anul de fabricatie si starea acesteia. Nu este necesar ca proprietarul sa fie angajat sau sa dovedeasca obtinerea unor venituri constante, garantia auto fiind de ajuns pentru a intra rapid in posesia banilor.


De ce acte ai nevoie pentru a-ti amaneta masina?
Documentele solicitate pentru amanetul auto sunt minime tocmai pentru ca rapiditatea oferirii banilor sa primeze. In acest sens, daca ai decis sa apelezi la serviciile unui amanet auto, trebuie sa prezinti cartea ta de identitate, cartea vehiculului si certificatul de inmatriculare. Pe langa aceste acte, proprietarul trebuie sa detina si ambele chei ale autovehiculului pe care le va preda firmei de amanet careia i se adreseaza.
Ce tip de masini se accepta la un amanet auto?
De regula, casa de amanet auto accepta orice tip de autoturism cu valoare comerciala. In momentul in care proprietarul se prezinta cu autovehiculul sau pentru a obtine un imprumut, acesta va fi evaluat pe loc, iar contractul de credit se semneaza in doar cateva minute. Poate fi acceptat orice masina in stare buna de functionare, indiferent de anul fabricatiei sau marca.


Ce se intampla cu masina ta cat timp este amanetata?
Autoturismul pe care il vei lasa garantie la amanet va fi depozitat intr-un garaj special amenajat. In momentul semnarii contractului, se va fotografia interiorul, exteriorul si kilometrajul autovehiculului pentru a dovedi proprietarului ca acesta este returnat in aceeasi stare in care a fost adus. Masina este monitorizata in permanenta, astfel ca nu exista riscul sa i se intample ceva pe parcursul procesului de amanetare.
In situatia in care decizi sa vinzi autoturismul lasat drept garantie pentru imprumut, casa de amanet auto te va sustine in acest sens. Prin urmare, daca nu iti poti onora platile pana la termenul stabilit, poti vinde masina direct din parcul auto al amanetului, dupa care restitui banii imprumutati si tu ramai cu diferenta. Nu exista posibilitatea sa pierzi autoturismul daca apelezi la un amanet auto, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.

Cu ajutorul amanetului auto intri in posesia banilor de care ai nevoie urgenta fara complicatii si alte documente obligatorii. In plus, ramai proprietarul bunului amanetat chiar daca acesta va fi pastrat pe perioada contractului in garajul casei de amanet. Conditiile de creditare sunt foarte avantajoase, iar in situatia in care ai nevoie de un termen prelungit pentru rambursarea banilor, acest lucru poate fi asigurat fara penalitati.

Sursa foto: image.freepik.com

COMENTARII

10 lucruri pe care nu le vedem în filme despre Batman

acum 32 zile

Batman este unul dintre cei mai longevivi super-eroi din istorie, iar despre el s-au făcut o mulțime de filme.

Un bilet dus cu destinația ELEGANȚĂ masculină

acum 56 zile

Eleganța nu este o misiune ușoară pentru nimeni, însă pentru bărbați poate fi o adevărată provocare, în lipsa unor repere corecte.

6 accesorii cu care nu ai cum sa treci neobservata cand le porti

acum 74 zile

Te-ai intrebat vreodata cum poti obtine o tinuta perfecta, fara prea mari eforturi? Raspunsul este simplu: poarta accesorii! Din fericire, chiar si cea mai banala tinuta poate fi completata cu ajutorul accesoriilor potrivite, care reusesc sa te scoata in evidenta in orice moment al zilei.

5 produse pentru autoaparare

acum 74 zile

Intr-o societate in care siguranta este un element foarte important din viata oricarui om, varietatea de produse pentru autoaparare ajuta persoanele interesate de propria lor liniste si siguranta sa stea linistite in cazul unui atac venit fie din partea altor persoane sau chiar din partea unor animale.

Fratele mai mare intra in scena: GoPro Max Review

acum 75 zile

Pentru cei care vor sa imbine aventura cu tehnologia, astfel incat sa ramana la final cu cele mai frumoase cadre pentru acasa, cei de la GoPro le-au pregatit o surpriza de inceput de an, pe care nimeni nu o poate trece cu vederea: noua camera de actiune GoPro MAX.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »