LUNI, 25 MARTIE 2019

The BEST Studios este din nou “better than all the rest” studios

 “We are the BEST
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone they ever met”

Așa sună versurile imnului Best Studios, cel mai bun studio de videochat din România, și se pare că sunt pe deplin justificate de nenumăratele premii câștigate la toate festivalurile de profil din țară și străinătate. Echipa din spatele BestStudios.ro ne-a obișnuit să câștige premii după premii, așa ca nu este de mirare faptul că a câștigat și weekendul acesta încă 6 premii la prestigiosul festival internațional de videochat LIVE Cam Awards care a avut loc în Lisabona, Portugalia.

Asta după ce la începutul lunii s-a întors în țară cu cele mai râvnite 3 premii de la Lalexpo Awards, cel mai mare festival internațional de profil din America de Sud, care se adaugă la lista de peste 30 de premii câștigate de acest studio de la înființare.

În afară de premiul cel mare, Best Live Cam Studio, acordat studioului Best, echipa Best și-a revendicat și premiul Best Live Cam Representative, câștigat de Maria Boroghina; Best Training Manager, acordat lui Carmen; dar și 3 premii Best Studio Manager, primite de Dana, Cristi și Oana.

“Suntem tare mândri de modelele noastre, care an de an sunt premiate și aplaudate la toate festivalurile naționale și internaționale. Talentul, curajul și dorința lor de reuși le-au făcut remarcate în această lume extrem de competitivă. Cu multă muncă și ambiție, dar și cu suportul unui studio profesionist de videochat, orice femeie sau fată poate deveni premiantă în galele internaționale și să strălucească precum o stea de cinema. Trainerii noștri vă așteaptă cu nerăbdare să vă pregatească pentru a deveni Best model de videochat mai repede decât ați visat!” ne-a declarat Maria Boroghina, câștigătoarea premiului Best Live Cam Representative.

B-ul din BEST vine de la Bani din belșug câștigați în timp record și de la Beneficiile multiple incluse, de la serviciile de înfrumusețare gratuite la programul de lucru flexibil și trainerul tău mereu binevoitor, gata oricând să îți sară în ajutor.

E-ul din BEST vine de la Eleganță, pentru că promovăm un stil diferit de alte studiouri, cu femei îmbrăcate rafinat. Da, E-ul vine de la Elita în videochat.

S-ul vine de la Schimbare, de la Stilul de viață Spectaculos de care modelele noastre se bucură imediat după angajare.

T-ul vine de la Transformarile uimitoare prin care trec modelele noastre și de la Trainerii de Top care le învață cum să fie seducatoare.

Cu o asemenea misiune, nu e de mirare că BEST Studios reuseste să vină acasă cu BEST premii de la fiecare festival și că zeci de fete se alătură lunar echipei care pare că deține formula câștigatoare în videochat (O poți face și tu pe https://beststudios.ro/angajari-videochat.html).

Daca îți dorești și tu să câștigi bani și premii în timp record, Best Studios așteaptă toate domnișoarele frumoase, ambițioase și interesate să câștige lunar între 4.000 și 20.000 de dolari pe lună și să devină staruri web-cam internaționale pentru a le transforma în adevărate premiante.

COMENTARII

Noile reglementări în ceea ce privește produsele cu tutun

acum 15 zile

O nouă modificare a legilor tutunului va intra în vigoare din 20 mai 2020, în toate țările din Uniunea Europeană. Aceasta se referă la interzicerea comercializării tuturor produselor de tutun care conțin mentol.

Mădălina Bellariu a ales Tanzania pentru a se bucura de zilele libere de la filmările pentru ”Sacrificiul”

acum 16 zile

”Sacrificiul”, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, va continua începând cu 12 si 13 februarie cu cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Topul filmelor cu cele mai multe premii Oscar din istorie

acum 17 zile

Mai sunt doar câteva zile până la gala Premiilor Oscar 2020, astfel că ne-am gândit să vă prezentăm un top al celor mai premiate 7 filme din istorie.

“Am tăiat lemne și am făcut focul în sobă în fiecare dimineață”, așa a fost în vacanță, pentru actorul Denis Hanganu

acum 19 zile

Actorii din distribuția serialului ”Sacrificiul” au revenit pe platourile de filmare după o binemeritată vacanță, în care și-au încărcat bateriile pentru o nouă perioadă plină de filmări pentru noul sezon care va avea premiera pe 12 si 13 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

Antena TV Group, singurul publisher din .ro cu 2 siteuri în Top 10 Brat în luna ianuarie

acum 19 zile

Digital Antena TV Group a fost în luna ianuarie 2020 singurul publisher cu 2 siteuri în Top 10 BRAT, www.a1.ro (6.546.330 unici) si www.observator.tv (5.205.758).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »