JOI, 24 OCTOMBRIE 2019

Toamna la Apple se numără bobocii - ce specificații are noul model iPhone 11?

 Într-o eră în care tehnologia dictează fiecare activitate, marii producători de smartphone promit modele care să satisfacă dorințele publicului larg. Apple este un gigant pe această nișă, iar adepții acestui brand așteaptă în fiecare toamnă o nouă idee inovatoare.

Avantajele noilor iPhone 11 - specificații inovatoare Apple

În acest an însă, cei de la Apple au conceput un sistem nou de camere duale, cu obiectiv ultra-larg și o încadrare de până la 4 ori mai amplă, ideală pentru fotografiile de acțiune. Iphone 11 promite înregistrarea videoclipurilor 4k extrem de clare, la 60 fps, pe toate camerele sale.
Editarea video este de acum exrem de facilă, asemănătoare cu editarea foto, realizată cu ajutorul software-ului inclus, disponibil doar pe sistemul de operare IOS.

O altă inovație de care se vor bucura creatorii de conținut de pe rețelele de socializare, este “Modul Noapte”, o funcție nouă care se activează automat, pentru poze spectaculoase cu lumină slabă. Fără a fi nevoie de bliț, culorile sunt mai naturale și pozele mai luminoase.

Efectul de lumină monocromatică înaltă din iOS 13 transformă portretele în fotografii alb-negru spectaculoase, de tip studio. Iar Controlul iluminării în modul Portret permite crearea aspectului dorit prin modificarea intensității luminii care cade pe subiecții fotografiați.

Iphone 11 încorporează tehnologia Smart HDR la un nivel mult mai înalt, reușind recunoașterea persoanei și tratarea sa în mod distinct față de restul pozei. Din acest motiv fețele au trăsături evidențiate, umbre și tonuri de piele care arată natural.

Un alt dezavantaj prezentat frecvent pentru un iPhone constă și în necesitatea achiziționării accesoriilor separat, inconvenientul fiind concentrat în jurul prețurilor mari. La GSMnet.ro, cei interesați găsesc accesorii pentru Iphone 11 și nu numai, la prețuri accesibile.

Iphone-ul este ales în special de consumatorii ce preferă siguranță în utilizarea dispozitivelor mobile. Ecosistemul Apple este des utilizat în marile companii, în domeniul business și nu numai pentru că garantează o siguranță aparte a datelor, sistemul fiind cu circuit închis.

O altă specificație demnă de menționat este încărcarea wireless, Fast Charge.

Pentru o asemenea investiție, prețul în România pornind de la 3 800 lei, se cere utilizarea unor sisteme suplimentare de protecție. În categoria accesorii iPhone 11 de pe GSMnet.ro, cei interesați găsesc o varietate de huse și folii de protecție full face sau full cover, tempered glass, din sticla felxibila sau plastic, menite să garanteze siguranța smartphone-ului.

Acestea sunt confecționate din materiale rezistente și sunt prevăzute cu decupaje exacte pentru a nu limita accesul la porturile și butoanele telefonului. Doritorii găsesc în portofoliul GSMnet.ro o varietate de accesorii pentru Iphone 11. Din aceeasi gamă fac parte încărcătoarele, husele, adaptoarele și nu numai. Prețurile sunt accesibile, iar certificatul de garanție atestă calitatea și criteriul de originalitate al fiecărui articol.

COMENTARII

Oscar 2020 – Care sunt favoriții caselor de pariuri?

acum 1 zile

Dat fiind faptul că deja au fost anunțați nominalizații, foarte mulți oameni au început să calculeze șansele fiecărui film sau ale fiecărui actor de a-și adjudeca una sau chiar mai multe statuete. Casele de pariuri și-au făcut temele și iată la concluzii au ajuns:

Oana Cârmaciu, din serialul ”Sacrificiul”, va deveni mamă pentru prima oară

acum 1 zile

Oana Cârmaciu, însărcinată în 6 luni, s-a întors pe platourile de filmare de la serialul ”Sacrificiul”, cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion, unde și-a reluat activitatea. Scenariul serialului Sacrificiul a fost modificat în momentul în care actrița a rămas însărcinată, astfel că și personajul interpretat de Oana, Ioana Popescu, va deveni mamă.

”Sacrificiul” revine, din februarie. În noul sezon apare și o super-actriță, celebră în întreaga lume

acum 5 zile

Sacrificiul, cel mai nou produs semnat de Ruxandra Ion, va reveni pe micile ecrane în curând cu un nou sezon. Cele trei povești extraordinare vor putea fi urmărite în continuare la Antena 1, iar din sezonul doi telespectatorii vor avea parte de noi surprize, dar și de noi personaje.

Cum va poate oferi o firma de repatriere decedati linistea sufleteasca de care aveti nevoie?

acum 7 zile

In cazurile in care decesul unei persoane are loc pe teritoriul altei tari, tot ce va ramane de facut este sa apelati la o firma de servicii funerare specializata in repatrierea decedatilor.

Trei jocuri video inspirate din filme de succes

acum 13 zile

O categorie aparte în rândul celor peste 11.000 de sloturi diferite existente la nivelul lui 2018 (cifra este aproximativă, fiind destul de greu de stabilit cu exactitate câte titluri diferite există) este cea a sloturilor inspirate din filme.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »