• LUNI, 04 IUNIE 2018

  Veste bună pentru fanii “Fructul oprit”! Serialul își continuă povestea, la Antena 1, cu cel de-al doilea sezon

  Veste bună pentru fanii serialului “Fructul oprit”! Telespectatorii Antenei 1 urmăresc în această perioadă ultimele trei episoade, însă povestea producției nu se va încheia aici. Filmările pentru primul sezon au ajuns la final, dar se vor relua, în această vară, pentru continuarea serialului produs de Ruxandra Ion.

  O distribuție formată din mari actori ai României, o echipă de producție profesionistă, echipament de film folosit pentru un serial de televiziune, locații superbe din țară, dar și din Istanbul, toate aceste elemente au contribuit la realizarea primei drame psihologice autohtone. Au trecut șase luni de la difuzarea primului episod “Fructul oprit”, filmările pentru primul sezon au ajuns la final, însă povestea producției merge mai departe!

  Sezonul 2 va fi 100% original! Păstrăm cea mai mare parte din personajele actuale și le plasăm povestea la aproape șase ani de la finalul sezonului 1.”, declară producătorul serialului, Ruxandra Ion.

  În această lună, telespectatorii Antenei 1 pot urmări ultimele trei episoade ale primului sezon, încărcate cu secvențe emoționante, iubire și dramă.

  Tot ce vă pot spune este că va fi un final neașteptat, care va lăsa fanii serialului «Fructul Oprit» cu sufletul la gură. Vor vedea două mirese, nu una... Așa că nu pierdeți niciun episod, în fiecare miercuri, la ora 20:00.”, anunță producătorul proiectului.

  Noul sezon al serialului va aduce publicului numeroase surprize, iar filmările pentru continuarea producției se vor demara în această vară.

  “O poveste pe care nici un cârcotaș nu o va mai putea considera «o copie». Câțiva actori dispar, câțiva actori noi și... veți vedea peste câteva luni.”, completează Ruxandra Ion.

  COMENTARII

  Așteptarea a luat sfârșit! Iată când va avea loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”

  acum 3 zile

  Primul sezon al serialului “Fructul oprit” s-a încheiat pe 20 iunie, finalul sezonului clasându-se ca lider de piață pe toate categoriile de public, iar în scurt timp așteptarea va lua sfârșit și fanii producției vor putea urmări continuarea poveștii.

  Clipul ăsta i-a stârnit pe fanii serialului ”Fructul Oprit”: ”Cine e blonda în rochie cu buline?”

  acum 3 zile

  Fiecare încearcă să găsească un răspuns, fiecare încearcă să ghicească, să ofere un răspuns la întrebarea: ce va urma în cel de-al doilea sezon din ”Fructul Oprit”. Dar, până la începerea acestuia, vă invităm să urmăriți clipul de mai jos și să ne spuneți părerea voastră.

  Bogdan Albulescu, despre “Fructul oprit”: “Cu foarte mare bucurie am primit propunerea de a juca în serial”

  acum 4 zile

   Bogdan Albulescu joacă în noul sezon “Fructul oprit", care va avea premiera la data de 29 august , la Antena 1. Îndrăgitul actor s-a alăturat distribuției serialului încă din primul sezon, făcându-și apariția în penultimul episod. Acesta...

  Adriana Trandafir și Marian Râlea spun ce se va întâmpla în sezonul al doilea din ”Fructul Oprit”

  acum 5 zile

  Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit” au început, deja. Până la lansarea lui pe micul ecran, la Antena 1, rămân multe întrebări în ceea ce privește soarta personajelor din primul serial dramă psihologică din România.

  Cele mai frumoase colaje foto, făcute de fanii serialului ”Fructul Oprit”

  acum 6 zile

  “Fructul oprit”, prima dramă psihologică din peisajul serialelor românești, își continuă povestea cu un nou sezon, în această toamnă, la Antena 1!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »