VINERI, 04 AUGUST 2017

VIDEO | O mai știi pe țigăncușa din serialul „Kassandra”? Uite cât de sexy e la 44 de ani și ce abdomen cu pătrățele are!

Coraima Torres este actrița care a cucerit inimile a milioane de români cu rolul ei de țigăncușă în telenovela ”Kassandra”, difuzată în anii 1993-1994 la Antena1.

Kassandra era o tânară crescută de o șatră de țigani se căsătorește cu un bărbat foarte bogat. Chiar în noaptea nunții, acesta este ucis, iar ea este acuzată de crimă. Tânăra ajungesă afle că, de fapt, ea nu era țigancă, ci chiar fiica unor nobili.

POVESTEA CONTINUĂ DUPĂ VIDEO

Coraima Torres, actrița din rolul principal, avea doar 19 ani când a acceptat să joace în “Kassandra”. Ajunsă la vârsta de 44 de ani, Coraima arată fabulos! Chiar mai bine decât la vremea filmărilor pentru producția de a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind telenovela distribuită în cel mai mare număr de ţări: 128.

Iată, mai jos, un clip cu actrița Coraima Torres în timpul antrenamentelor ce o ajută să arate atât de bine:

COMENTARII

Sloturi Online vs Sloturi Offline: Ce beneficii le oferă internetul jucătorilor?

acum 7 zile

Cei care preferă oferta de jocuri pusă la dispoziție de un casino online, știu că sloturile ocupă un loc aparte în lista cu distracții.

3 reguli importante pentru situatiile in care trebuie sa faci un cadou

acum 34 zile

Dacă vrei să faci cuiva, cu adevărat, o bucurie, nu este suficient să cumperi un lucru la întâmplare și să îl pui într-o pungă, pentru că riști ca efectul să fie exact opus.

10 lucruri pe care nu le vedem în filme despre Batman

acum 74 zile

Batman este unul dintre cei mai longevivi super-eroi din istorie, iar despre el s-au făcut o mulțime de filme.

Un bilet dus cu destinația ELEGANȚĂ masculină

acum 98 zile

Eleganța nu este o misiune ușoară pentru nimeni, însă pentru bărbați poate fi o adevărată provocare, în lipsa unor repere corecte.

Stiai ca iti poti amaneta masina pentru un venit suplimentar urgent?

acum 115 zile

Atunci cand ai nevoie urgenta de bani, stim cu totii ca amanetul reprezinta cea mai rapida si sigura modalitate prin care poti obtine sumele necesare. Casele de amanet iti pun la dispozitie banii imediat, lucru de care nu poti beneficia daca apelezi la institutiile financiare de credit.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »