JOI, 21 IUNIE 2018

Vlad, felicitat pentru rolul lui Ioan: ”Ai interpretat foarte bine rolul de om bolnav. Te felicit, jos pălăria!”

Primul sezon al serialului ”Fructul oprit” s-a încheiat. Ultimul episod difuzat de Antena 1 i-a lăsat pe telespectatori cu sufletul la gură. Mulți au încercat să ofere răspunsuri, însă, ce s-a întâmplat cu adevărat vom putea afla abia odată cu cel de-al doilea sezon. Pe rețelele de socializare, mesajele telespectatorilor au fost numeroase și variate, semn că acest ultim episod a fost urmărit cu sufletul la gură. De altfel, Antena 1 a fost lider detașat de audiență în seara difuzării ultimului episod al primului sezon din ”Fructul Oprit”.

Pe pagina sa de Instagram, Vlad a primit numeroase felicitări pentru modul în care l-a interpretat pe Ioan îndeosebi în acest ultim episod.

  • ”Vreau să te felicit pentru toată munca depusă. Ai interpretat foarte bine rolul de om bolnav. Te felicit, jos pălăria!”
  • ”Am plâns enorm cum ai murit în serial. Mi-a rămas în suflet momentul ăla”.
  • ”Săracul de tine! Cred că ți-a fost greu să îți pui în aplicare rolul tău greu!”.
  • ”Felicitări pentru rolul tău, absolut impecabil. Te felicit din nou, ai fost personajul meu favorit, sper să apari și în sezonul 2, ca Ioan sau altcineva”.
  • ”Mi s-a făcut pielea de găină! Ești un actor fără cuvinte... omule, o să ajungi mare!”.
  • ”Vlad, o să te felicit de câte ori am ocazia, ai făcut un rol perfect. Sper să te vedem și în sezonul doi”.

COMENTARII

Care sunt cele mai frumoase campusuri universitare din lume

acum 2 zile

După ce, în timpul studenției, a fost cazat în căminul din Regie, omul de afaceri Liviu Tudor a decis să înființeze primul și cel mai mare campus studențesc privat din țara noastră, West Gate Studios.

RO Break, campania Antenei 1, în topul celor mai bune execuții ale verii conform ADC România

acum 3 zile

RO Break își propune un nou format de divertisment, gândit special pentru pauzele de publicitate: o serie de spoturi video pamflet care abordează într-un mod subtil probleme, obiceiuri sau comportamente ale românilor.

În această toamnă, premierele emisiunilor Antenei 1 se văd gratuit pe AntenaPlay

acum 4 zile

În luna septembrie, AntenaPlay le aduce o ofertă de nerefuzat utilizatorilor săi: aceştia pot viziona gratuit premierele emisiunilor Antenei 1 pe platforma online

Maraton cultural la Happy Cinema: artă și film documentar

acum 4 zile

În septembrie și octombrie, Happy Cinema a pregătit o supriză iubitorilor de artă și de film documentar. Spectatorii din București, Focșani și Buzău vor avea ocazia să urmărească pe marele ecran un program special de documentare, într-un adevărat maraton cultural.

ZU TV lanseazã campania „Faci pereche cu ZU TV şi Şatra B.E.N.Z!”

acum 4 zile

Concursul se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 29 noiembrie, iar cei care doresc să participe vor trebui să filmeze cu telefonul ZU TV în diverse locaţii, obligatoriu locaţii publice, şi să încarce filmarea pe Instagram, într-un Insta Story, folosind anumite etichete.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »