JOI, 21 IUNIE 2018

Vlad, felicitat pentru rolul lui Ioan: ”Ai interpretat foarte bine rolul de om bolnav. Te felicit, jos pălăria!”

Primul sezon al serialului ”Fructul oprit” s-a încheiat. Ultimul episod difuzat de Antena 1 i-a lăsat pe telespectatori cu sufletul la gură. Mulți au încercat să ofere răspunsuri, însă, ce s-a întâmplat cu adevărat vom putea afla abia odată cu cel de-al doilea sezon. Pe rețelele de socializare, mesajele telespectatorilor au fost numeroase și variate, semn că acest ultim episod a fost urmărit cu sufletul la gură. De altfel, Antena 1 a fost lider detașat de audiență în seara difuzării ultimului episod al primului sezon din ”Fructul Oprit”.

Pe pagina sa de Instagram, Vlad a primit numeroase felicitări pentru modul în care l-a interpretat pe Ioan îndeosebi în acest ultim episod.

  • ”Vreau să te felicit pentru toată munca depusă. Ai interpretat foarte bine rolul de om bolnav. Te felicit, jos pălăria!”
  • ”Am plâns enorm cum ai murit în serial. Mi-a rămas în suflet momentul ăla”.
  • ”Săracul de tine! Cred că ți-a fost greu să îți pui în aplicare rolul tău greu!”.
  • ”Felicitări pentru rolul tău, absolut impecabil. Te felicit din nou, ai fost personajul meu favorit, sper să apari și în sezonul 2, ca Ioan sau altcineva”.
  • ”Mi s-a făcut pielea de găină! Ești un actor fără cuvinte... omule, o să ajungi mare!”.
  • ”Vlad, o să te felicit de câte ori am ocazia, ai făcut un rol perfect. Sper să te vedem și în sezonul doi”.

COMENTARII

Noile reglementări în ceea ce privește produsele cu tutun

acum 12 zile

O nouă modificare a legilor tutunului va intra în vigoare din 20 mai 2020, în toate țările din Uniunea Europeană. Aceasta se referă la interzicerea comercializării tuturor produselor de tutun care conțin mentol.

Mădălina Bellariu a ales Tanzania pentru a se bucura de zilele libere de la filmările pentru ”Sacrificiul”

acum 13 zile

”Sacrificiul”, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, va continua începând cu 12 si 13 februarie cu cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Topul filmelor cu cele mai multe premii Oscar din istorie

acum 13 zile

Mai sunt doar câteva zile până la gala Premiilor Oscar 2020, astfel că ne-am gândit să vă prezentăm un top al celor mai premiate 7 filme din istorie.

“Am tăiat lemne și am făcut focul în sobă în fiecare dimineață”, așa a fost în vacanță, pentru actorul Denis Hanganu

acum 16 zile

Actorii din distribuția serialului ”Sacrificiul” au revenit pe platourile de filmare după o binemeritată vacanță, în care și-au încărcat bateriile pentru o nouă perioadă plină de filmări pentru noul sezon care va avea premiera pe 12 si 13 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

Antena TV Group, singurul publisher din .ro cu 2 siteuri în Top 10 Brat în luna ianuarie

acum 16 zile

Digital Antena TV Group a fost în luna ianuarie 2020 singurul publisher cu 2 siteuri în Top 10 BRAT, www.a1.ro (6.546.330 unici) si www.observator.tv (5.205.758).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »