LUNI, 16 SEPTEMBRIE 2019

ZU TV lanseazã campania „Faci pereche cu ZU TV şi Şatra B.E.N.Z!”

  În această toamnă, ZU TV lansează campania „Faci pereche cu ZU TV şi Şatra B.E.N.Z!”, un concurs interactiv prin care staţia tv pune la bătaie timp de 11 săptămâni, câte o pereche de adidaşi. Trupa Şatra B.E.N.Z. s-a alăturat campaniei şi a personalizat deja celebra piesă ”Adidaşii” cu mecanismul concursului.

Concursul se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 29 noiembrie, iar cei care doresc să participe vor trebui să filmeze cu telefonul ZU TV în diverse locaţii, obligatoriu locaţii publice, şi să încarce filmarea pe Instagram, într-un Insta Story, folosind anumite etichete. Câştigătorii vor fi anunţaţi în fiecare vineri, pe pagina de instagram ZU TV şi apoi în Zu News, iar întregul mecanism al concursului poate fi accesat pe: https://myzutv.ro/concursuri/faci-pereche-cu-zu-tv-si-satra-benz.

Încă de la lansarea sa, ZU TV a adus o nouă dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le românilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360. Brandul ZU s-a impus în ultimii ani ca principalul motor de promovare al artiştilor tineri şi a muzicii bune, reuşind să strângă un număr record de public la evenimentele sale şi milioane de fani pe platformele sociale. Şi pentru că reţelele de socializare au impus un nou ritm şi un nou comportament de comunicare, în 2017, ZU TV devenea o televiziune interactivă şi lansa robotul ZU TV, creat de echipa Digital Antena Group, care le permitea fanilor să interacționze în timp real cu tot ce se întâmplă pe tv, mesajele acestora primind răspuns imediat.

COMENTARII

Cum a ajuns Lavazza sa fie un brand de cafea de prestigiu?

acum 5 zile

Povestea brand-ului de cafea Lavazza a inceput, ca orice alta afacere, sub forma unui mic magazin din orasul Turin din Italia.

Shakira în concert pe marele ecran în Noiembrie la Happy Cinema

acum 8 zile

În luna Noiembrie, Happy Cinema prezintă difuzarea unui concert de excepție al unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști ai tuturor timpurilor – Shakira.

În noul sezon ”Asia Express”, vedetele vor fi supuse testelor în Filipine și în Taiwan

acum 9 zile

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan.

Dan Bittman prezintă ”Antitalent”, cel mai nou show de umor de la Antena 1

acum 9 zile

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

Cadouri potrivite pentru orice ocazie pe 3Gifts.ro

acum 13 zile

Oferirea cadourilor în ziua de astăzi reprezintă pentru majoritatea persoanelor o provocare. Acest lucru este condiționat de timpul limitat cu care ne luăm la întrecere în fiecare zi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »