JOI, 05 MARTIE 2020

Ce făcea Audrey Hepburn să arate așa de bine. Iată câteva dintre secretele ei

Audrey Hepburn, Roman Holiday 1953   instagram/audrey hepburn

Audrey Hepburn era o actriță britanică, recunoscută drept icon în materie de film și fashion. Ea rămâne și în zilele noastre un model de eleganță și feminitate. Frumusețea ei naturală a clasat-o printre cele mai frumoase femei din lume, iar simplitatea a fost întotdeauna criteriul ei de bază.

Audrey Hepburn a dat nu numai un exemplu al frumuseții exterioare, ci și unul al bunătății și generozității: ‘’Pentru a avea buze frumoase, vorbește cu bunătate”.

Într-un interviu pentru Yahoo, fiul său, Luca Dotti, vorbește despre câteva dintre secretele miraculoase ale mame sale, cu ocazia lansării cărții  "Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen’’ în 2015.

Prima sa regulă în ceea ce privește îngrijirea este hidratarea.

Ea susținea că hidtratarea ajută la regenerarea pielii și la curățarea celulelor. Nimic mai simplu. Tenul actriței era tot timpul impecabil, dovadă că acest proces are efecte reale.

Pasul următor: dieta alcătuită din cartofi. Da, ai auzit bine. Fiul său i-a dezvăluit această preferință culinară: ‘’Cartofii erau pentru ea ca untul și pâinea’’. Sărac în grăsimi, cartoful are multă vitamina C, antioxidanți și magneziu, toate acestea contribuind la efectul de strălucire a pielii.

Fructele și legumele de sezon nu lipseau din meniul ales de Audrey Hepburn. Tot fiul său vorbește despre obiceiul pe care aceasta îl avea, acela de a merge în piață în căutare de fructe și legume proaspete. Pe timpul iernii, se orienta către fructele și legumele bogate în minerale și vitamina C. Vara se aproviziona cu acele legume și fructe zemoase, care conțin multă apă.

Ce mai făcea frumoasa actriță pentru a-și menține echilibrul în viață? Era mândră de vârsta ei.

“Nu se temea deloc de fapul că va îmbătrâni. Desigur că existau momente în care se plângea de ridurile care îi apar sau de părul alb, dar reușea să se bucure de anii de bătrânețe’’, a spus Luca.

Audrey nu era fana produselor din carne, însă nu a renunțat la carne definitiv. Totuși, o consuma în cantități mici. ‘’Consuma carne, dar foarte puțină, în porții mici’’.

Genele ei sunt marcă înregistrată

Pentru a obține efectul fals al genelor fără prea mult chin, makeup artistul starului, Alberto De Rossi, îi definea genele cu pensete, înainte de a aplica rimel. Genele sale au devenit propria semnătură, obișnuind să folosească un truc foarte simplu ce a devenit celebru.

Moștenirea sa are miros de Givenchy

Parfumul iconic Interdit de la Givenchy a fost realizat în 1957 cu vedeta de la Hollywood, fiind numit după exclamația sa, „Mais je vous l’interdis” (dar ți-am interzis), atunci când parfumul urma să fie vândut.

Pe Audrey Hepburn o puteți urmări în rolul său din ’’Breakfast at Tiffany’s’’ pentru care a primit premiul Oscar, duminică de la 20:00 la Happy Channel.

COMENTARII

5 trucuri pentru aplicarea fondului de ten

acum 18 ore

Aplicarea fondului de ten este un pas important din rutina ta de machiaj. Felul cum îl aplici te va ajuta să îl păstrezi intact pe față întreaga zi, fără să lași urme inestetice și fără ca acesta să se strângă în pliuri. De asemenea, este important să...

5 tipuri de manichiură perfecte pentru vară

acum 5 zile

Vara aceasta lasă-ți imaginația să zboare, creând modele inedite de manichiură. Inspiră-te din noile trenduri ale anului și înfrumusețează-ți stilul. Specialiștii spun că vara asta se poartă manichiura french, modelele colorate, dar și manichiura minimalistă. Știm că...

Ce bijuterii se poartă în 2020? – 5 bijuterii pe care trebuie să le ai

acum 8 zile

Anul acesta, desi începutul părea promițător, din martie lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și parcă nimănui nu i-a mai stat gândul la tendințele în modă. E dificil să te asortezi când trebuie să porți și mască. Cu toate acestea, la...

Cum îți alegi hainele în funcție de forma corpului?

acum 12 zile

Acum că mall-urile s-au redeschis după pandemie și ai nevoie să îți reîmprospătezi garderoba de vară, trebuie să te gândești bine la ce ținute îți alegi. Culorile și croiala hainelor trebuie să se potrivească formelor tale. Corp în formă de...

Coafuri 2020 – 5 coafuri simple la modă în 2020

acum 20 zile

Anotimpul călduros te face să te întrebi dacă ai nevoie de o vizită la salon pentru o tunsoare nouă sau poți să îți faci noi coafuri. Hair-stiliștii vin cu multe idei utile pentru a ajuta sexul frumos să-și pună în valoare podoaba capilară. 5 coafuri la modă...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »