LUNI, 20 IANUARIE 2020

Diferențe pe care să le înțelegi între oja semipermanentă și gelurile UV

Preferi manichiura impecabilă și alegi serviciile profesionale în acest sens. Nimic nu se compară cu unghiile tale perfecte pe care nu ți le ascunzi din cauza unor defecte de ordin estetic - ojă sărită sau o unghie ruptă. Cu toate acestea, atunci când mergi la manichiuristă, îți vei dori să știi să faci diferențele între produse. Alege varianta optimă pentru tine, nu lăsa pe alții să o facă.

Așadar, ce diferențe sunt între gelurile UV și oja semipermanentă? Pentru că despre ambele știm că rezistă foarte bine.

Gelurile UV versus oja semipermanentă

Acestea pot fi aplicate și pe unghia naturală, nu doar pe extensii, unghii false. Manichiura realizată cu astfel de geluri poate rezista fără probleme săptămâni bune, dacă este folosit gelul corect și sunt respectați toți pașii. Revii la manichiuristă pentru că unghia naturală crește și se va observa necesitatea de a întreține manichiura.

Cât despre oja semipermanentă, aceasta poate fi considerată o combinație între oja clasică și gelul UV. Ca și consistenţă se poate observa că este precum o ojă și la aplicare nu sunt notabile alte detalii. Totuși, se impune aplicarea a 4 straturi: bază, 2 straturi de ojă și un ultim strat de protecție. Și pentru acest tip de produs trebuie respectați termenii de utilizare. Este durabilă de până la 4 săptămâni, când deja trebuie refăcută pentru că unghia naturală a crescut destul încât să se observe inestetic diferența.

Gelul UV va fi recomandat celor care nu reușesc să își mențină unghiile naturale până când cresc suficient de mult încât să depășească stadiul de unghie medie. De asemenea, îți va fi recomandat gelul UV dacă ai unghiile exfoliate. Motivul este că nu îți va rezista oja pe unghii. În plus, gelul UV este mai dens și creează și o peliculă de protecție pe unghie, ce devine mai rezistentă la șocuri spre exemplu. Pentru cele cu unghii fragile, subțiri gelul UV va fi chiar recomandat.

O altă diferență între cele două produse se referă și la paleta de culori. La oja semipermanentă ai mai multe variante, un motiv pentru care nail artiștii preferă să combine folosirea celor două. Așadar, cu avantaje de la cele două, rezultă manichiura de calitate, de rezistență maximă și culori intense.

La capitolul îndepărtare, ambele tipuri de manichiuri au nevoie de intervenția specialistului. Oja semipermanentă se va îndepărta ceva mai rapid însă în medie sunt necesare 15 minute. În niciun caz nu se vor îndepărta cu acetonă clasică.

Produse de calitate, de la Nolia

În cadrul paginii noliashop.ro produse de calitate germană ți se înșiruie sub ochi. Astfel de produse ar trebui folosite în saloane, pentru ca manichiura să fie una impecabilă. Un mare avantaj este că acestea au fost testate în prealabil, așadar sunt oferite și indicații legate de consistenţă și vâscozitatea acestora, de mare ajutor pentru nail artiști.

Pentru cele care încearcă pe cont propriu manichiura realizată pe bază de produse profesionale, trebuie spus că riscul este de a nu avea aceleași rezultate pentru că este nevoie și de tehnică și cunoștințe în domeniu pentru a realiza o manichiură corectă.

COMENTARII

Ce bijuterii se poartă în 2020? – 5 bijuterii pe care trebuie să le ai

acum 1 zile

Anul acesta, desi începutul părea promițător, din martie lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și parcă nimănui nu i-a mai stat gândul la tendințele în modă. E dificil să te asortezi când trebuie să porți și mască. Cu toate acestea, la...

Cum îți alegi hainele în funcție de forma corpului?

acum 4 zile

Acum că mall-urile s-au redeschis după pandemie și ai nevoie să îți reîmprospătezi garderoba de vară, trebuie să te gândești bine la ce ținute îți alegi. Culorile și croiala hainelor trebuie să se potrivească formelor tale. Corp în formă de...

Coafuri 2020 – 5 coafuri simple la modă în 2020

acum 12 zile

Anotimpul călduros te face să te întrebi dacă ai nevoie de o vizită la salon pentru o tunsoare nouă sau poți să îți faci noi coafuri. Hair-stiliștii vin cu multe idei utile pentru a ajuta sexul frumos să-și pună în valoare podoaba capilară. 5 coafuri la modă...

Machiaj de vară 2020: Ce e pe val vara asta?

acum 14 zile

 Frumusețea stă în ochii privitorului, ne amintește un citat celebru. Cu un strop de machiaj natural îți poți evidenția trăsăturile. Având în vedere că e vară și că, mai nou, accesoriul fără de care nu pleci de acasă este masca de protecție, poți...

Ce culori se poartă în 2020

acum 106 zile

Noile tendințe de culoare din primăvara anului 2020 sunt aici. Iată care sunt culorile care au luat fața celorlalte în această primăvară, la capitolul modă!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »