VINERI, 01 AUGUST 2014

Vrei să te vopsești? Află care e cea mai potrivită culoare, în funcție de nuanța tenului!

Vrei o schimbare de look? Cel mai ușor este să optezi pentru o tunsoare diferită sau să mergi pe calea vopsitului. Dacă alegi a doua variantă, iată ce nuanțe ți s-ar potrivi!

În primul rând trebuie să stabilești ce ton are pielea ta. O metodă implică curățarea tenului de impurități și compararea lui, într-o cameră luminată natural, cu hârtii galbene, roșii, albe, verzi, argintii și albastre. Nuanța de care se apropie cel mai mult îți spune dacă ai un ten în tonuri calde (galben, roșu) sau reci (verzi, albastre).  Poți să încerci și altfel - ține încheieturile în sus, sub lumina soarelui. Dacă venele par mai degrabă verzui, înseamnă că ai un ten cald. Dacă merg spre albastru, este rece.

Ia în considerare că tenul măsliniu are tonuri verzi care merg cu nuanțe de roșu; cel cu nuanțe roșiatice merge foarte bine cu violet, blond platinat și mocha.

În concluzie:

- tonurile reci merg bine cu șuvițe calde precum roșul oranj, blondul auriu, castaniul caramel și negru ciocolată. Gândește-te la Jennifer Lopez, Jessica Simpson și Halle Berry 

- tonurile calde merg cu nuanțe reci de păr ca bej, cenușiu, blond șampanie, violet, negru închis. Așa poartă Kate Middleton, Miley Cyrus, Sophia Vergara șiJennifer Aniston

COMENTARII

Ce culori se poartă în 2020

acum 64 zile

Noile tendințe de culoare din primăvara anului 2020 sunt aici. Iată care sunt culorile care au luat fața celorlalte în această primăvară, la capitolul modă!

Frumusețe antică! Ce ritual de îngrijire aveau Cleopatra și Nefertiti

acum 76 zile

Misterele egiptenilor din antichitate sunt vaste, dar câteva au fost descoperite. Trucurile de înfrumusețare ale poporului egiptean nu sunt un secret.

Ce făcea Audrey Hepburn să arate așa de bine. Iată câteva dintre secretele ei

acum 82 zile

Audrey Hepburn era o actriță britanică, recunoscută drept icon în materie de film și fashion. Actrița rămâne și în zilele noastre un model de eleganță și feminitate. Frumusețea ei naturală a clasat-o printre cele mai frumoase femei din lume, iar simplitatea a fost întotdeauna criteriul ei de bază.

Diferențe pe care să le înțelegi între oja semipermanentă și gelurile UV

acum 127 zile

Ce diferențe sunt între gelurile UV și oja semipermanentă? Pentru că despre ambele știm că rezistă foarte bine.

Pregătiri pentru petrecerile de final de an - rochia perfectă aleasă cu multă atenție

acum 165 zile

Rochiile sunt mereu o investiție bună, dorită de orice femeie. Practic niciodată nu ai suficient de multe rochii. Cele festive și de club sunt o categorie aparte și pun mereu accent pe eleganţa feminină și pe liniile corporale. Pentru un look sexy, pentru o apariție remarcabilă vei fi poate dispusă să scoți din buzunar câteva sute de lei.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »