Euforia cuisine / Ratatoui in foietaj
Publicat pe 20.09.2010 la 00:31 Actualizat pe 20.09.2010 la 01:00
Preparare: Cu un cutit mic se traseaza romburi pe foietaj. Se unge cu galbenus de ou, evitand sa ungeti marginile laterale ale foietajului. Se da la cuptor pentru 12-15 minute.
Pasul urmator: Se taie legumele cubulete. Intr-o tigaie se toarna putin ulei de masline si se pune pe foc. Cand se incinge se pune dovlecelul la calit, putina sare si piper. Se adauga si vinetele, se calesc putin. Se toaca si usturoiul fin si se pune si el peste legume. Se amesteca, apoi se adauga cimbrul si sosul de rosii. Se presara si patrunjel taiat fin.
Pasul final: Se scoate foietajul de la cuptor si se taie in doua. Pe partea de jos a aluatului copt se pune umplutura de legume. Se aseaza si capacul peste, sau langa si se decoreaza cu cateva rosii cherry. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!