Euforia Cuisine / Tagliatele cu creveti si sos alb
Publicat pe 17.12.2010 la 01:25
Don Mariano pregateste o reteta rapida de tagliatele cu creveti si sos alb.
Preparare: El foloseste creveti congelanti prefierti pe care ii pune intr-o sita si ii pune la fiert in apa fierbinte. Apoi ii scurge de apa si ii marineaza cu putina lamaie. Le adauga putina sare si piper proaspat macinat.
Intre timp se pune ulei de masline intr-o tigaie. Se zdrobesc 4 catei de usturoi si se pun la calit. Se pun cubuletele de dovlecel la calit, impreuna cu ceapa taiata marunt. Se adauga si putin vin alb, iar apoi crevetii. Se pune si putina smantana pentru gatit si putin sos de rosii. La final se adauga tagliatelele fierte si se mai tin putin pe foc. Apoi se asaza pe o farfurie.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia tv!