VINERI, 07 APRILIE 2017

Stufat de miel cu o coroniță din ceapă și usturoi verde. O rețetă ce te va face să te îndrăgostești de carnea de miel!

 Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • o ceapă uscată
  • o lingură cu făină
  • 2 legături mărar
  • un pahar ulei
  • 3-5 legături de ceapă verde
  • 3-5 legături de usturoi verde
  • o legătură groasă de pătrunjel
  • sare, piper, boia

Mod de preparare:

Ceapa și usturoiul se impletesc precum o coroniță de flori, apoi se pun la călit, în ulei. După ce s-a rumenit coronița, se dă deoprate. În același ulei, se prăjește ceapa uscată și tocată mărunt în prealabil. Se adaugă carnea și boiaua. Când s-au rumenit, se adaugă apă, cât să le acopere și se lasă acoperit, la foc mic, cam o jumătate de oră, ca să se pătrundă carnea. Într-o cană se amestecă făina cu apă, apoi se toarnă în tigaie, peste carnea și ceapa lăsate la foc mic. După ce a dat din nou în clocot, se adaugă coronița de ceapă și usturoi verde, se acoperă și se mai lasă 15 minute. Ls final, se adaugă sare, piper, pătrunjelul tocat.

COMENTARII

5 secrete pentru gogosi perfecte!

acum 5 zile

Cu ciocolata, vanilie, gem sau simple, gogosile sunt desertul preferat al multora dintre noi. Pe langa faptul ca se prepara repede, acestea sunt si foarte gustoase.

România culinară - cele mai apreciate mâncăruri tradiționale

acum 26 zile

Cât despre bucătăria tradițional românească… un adevărat răsfăț culinar, de la ciorbe la deserturi, în fiecare regiune a țării. Nu știi de unde să începi? Îți venim în ajutor cu o serie de motive gastronomice, împărțite pe regiuni.

Trucuri și sfaturi pentru a obține cea mai bună înghețată de casă

acum 30 zile

În cele ce urmează îți prezentăm câteva mici trucuri și sfaturi care să te ajute să obții cea mai bună înghețată de casă.

Cele mai simple feluri prin care poți reduce risipa alimentară din frigiderul tău

acum 47 zile

Risipa alimentară este un fenomen îngrijorător care nu a ocolit nicio gospodărie. Potrivit unui raport din 2016 al Comisiei Europene, anual, în spațiu Uniunii Europene, 88 de milioane de tone de alimente sunt aruncate.

Care este cel mai bun storcător de fructe?

acum 100 zile

În acest articol iți vom prezenta care sunt tipurile de storcătoare de fructe pe care ar trebui sa le încerci și care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont, în alegerea celui mai bun.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »