VINERI, 07 APRILIE 2017

Stufat de miel cu o coroniță din ceapă și usturoi verde. O rețetă ce te va face să te îndrăgostești de carnea de miel!

 Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • o ceapă uscată
  • o lingură cu făină
  • 2 legături mărar
  • un pahar ulei
  • 3-5 legături de ceapă verde
  • 3-5 legături de usturoi verde
  • o legătură groasă de pătrunjel
  • sare, piper, boia

Mod de preparare:

Ceapa și usturoiul se impletesc precum o coroniță de flori, apoi se pun la călit, în ulei. După ce s-a rumenit coronița, se dă deoprate. În același ulei, se prăjește ceapa uscată și tocată mărunt în prealabil. Se adaugă carnea și boiaua. Când s-au rumenit, se adaugă apă, cât să le acopere și se lasă acoperit, la foc mic, cam o jumătate de oră, ca să se pătrundă carnea. Într-o cană se amestecă făina cu apă, apoi se toarnă în tigaie, peste carnea și ceapa lăsate la foc mic. După ce a dat din nou în clocot, se adaugă coronița de ceapă și usturoi verde, se acoperă și se mai lasă 15 minute. Ls final, se adaugă sare, piper, pătrunjelul tocat.

COMENTARII

Cum să pregătești o cină rapidă, atunci când vii obosită de la muncă. 5 sfaturi practice

acum 11 zile

Gătitul poate fi o activitate relaxantă și chiar distractivă uneori, dar niciodată atunci când ești obosită și nu vrei decât să ajungi în pat cât mai repede.

5 idei sănătoase de comfort food care te vor pune pe picioare în zilele grele

acum 28 zile

De multe ori, ideea de comfort food devine sinonimă cu mâncărurile bogate caloric sau cu un nivel ridicat de carbohidrați. Acest lucru nu este însă obligatoriu.

Ce trebuie sa includă cel mai bun set de oale pentru gătit

acum 102 zile

Dacă îți dorești să ai mereu la îndemână tot ce ai nevoie pentru gătit, un set complet de oale este alegerea perfectă pentru bucătăria ta.

Cum îți transformi pasiunea pentru gătit în carieră. 5 sfaturi de la bucătari renumiți

acum 119 zile

Bucătarii profesioniști au o curiozitate nativă, testează, experimentează cu diferite arome, își îmbogățesc constant lista de rețete și își perfecționează cu încăpățânare tehnicile.

Mancare italiana - alegerea sanatoasa in zilele toride de vara si nu numai

acum 208 zile

Cu o influenta majora asupra culturilor vecine, bucataria italiana este una dintre cele mai variate, savuroase si sanatoase din intreaga lume: incepand de la condimente, branzeturi alese (parmezan, mozzarela, ricotta), pana la specialitati cu sosuri si feluritele paste.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »