MARTI, 19 NOIEMBRIE 2019

”El a ales să-mi fie tată și este singurul pentru mine pe lumea asta”, declarația emoționantă a Doiniței Oancea

Un interviu cu 61 de întrebări... asta, da, provocare! Ei bine, actrița Doinița Oancea a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a dezvăluit o serie de lucruri despre ea în cadrul interviului acordat emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.Iată, mai jos, doar câteva dintre răspunsurile ei. Interviul integral îl puteți urmări în clipul alăturat.

- Când te simți happy?

- Cred că depinde foarte mult de starea pe care o am în interior. Pot să fiu fericită privind un răsărit de soare, sau la un apus. Pot să fiu foarte fericită când deschid ochii și văd că afară e soare. Fericirea vine din noi, dacă știm cum să lucrăm cu emoțiile pe care le avem, fie pozitive, fie negative. Eu cred că fericirea nu e o chestie constantă, ci formată din multe momente micuțe care își dau o stare de bine.

- Zi-ne o combinație ciudată de gusturi care îți place.

- Pufuleți cu ciocolată.

- Cine e eroul tău?

- Nu sunt niște persoane publice. Sunt părinții mei, pentru că au făcut ca multe sacrificii, ca eu să nu trăiesc ce au trăit ei. Ei nu au avut o copilărie, o tinerețe ușoară. Mama și-a promis ca eu să nu simt niciodată pe pielea mea ce a simțit ea. Avea două-trei joburi și făcea toate sacrificile din lume ca mie să nu-mi lipsească nimic. Nu m-a răsfățat. Tatăl meu a sprijinit-o, firește, și îi mulțumesc că el ales să-mi fie tată. Nu e tatăl meu biologic, dar el m-a crescut și este singurul pentru mine pe lumea asta. Sunt foarte mulți alți oameni de rând eroii mei.

-  Îți amintești primul fim pe care l-ai văzut la cinema?

- Un film cu dinozauri. Cred că am fost cu mama și cu tati. Eram mică, aveam 8-9 ani.

- În ce animal ai vrea să te reîncarnezi?

- Am mai multe: tigru și panteră.

Pe Doinița Oancea o puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

COMENTARII

Prima reacție a lui Denis Hanganu când a văzut un bulevard din București decorat cu liminițe de Crăciun

acum 1 zile

Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul” a intrat în jocul Happy Channel și a răpsuns celor 61 de întrebări despre Crăciun din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

”Am mâncat cam mult șorici pentru limitele mele”, a mărturisit Randi, la ”CulTOUR”

acum 1 zile

"Am sau n-am"? Jocul cel mai amuzant al emisiunii ”CulTOUR” , în varianta de Crăciun, l-a provocat și pe Randi.

”M-aș simți mai împlinit așa”, a mărturisit Denis Hanganu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Cum arată cozonacul perfect, din punctul de vedere al lui Randi

acum 2 zile

61 de întrebări despre Crăciun și iarnă pentru Randi. Ce a răspuns artistul interviului acordat emisiunii ”CulTOUR”, aflați în cele ce urmează.

Vrea să fie Moș Crăciun. La ”CulTOUR”, actorul Alexandru Ion a spus ce reguli ar stabili la capitolul cadouri

acum 3 zile

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Alexandru Ion, din serialul ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »