MARTI, 19 NOIEMBRIE 2019

”El a ales să-mi fie tată și este singurul pentru mine pe lumea asta”, declarația emoționantă a Doiniței Oancea

Un interviu cu 61 de întrebări... asta, da, provocare! Ei bine, actrița Doinița Oancea a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a dezvăluit o serie de lucruri despre ea în cadrul interviului acordat emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.Iată, mai jos, doar câteva dintre răspunsurile ei. Interviul integral îl puteți urmări în clipul alăturat.

- Când te simți happy?

- Cred că depinde foarte mult de starea pe care o am în interior. Pot să fiu fericită privind un răsărit de soare, sau la un apus. Pot să fiu foarte fericită când deschid ochii și văd că afară e soare. Fericirea vine din noi, dacă știm cum să lucrăm cu emoțiile pe care le avem, fie pozitive, fie negative. Eu cred că fericirea nu e o chestie constantă, ci formată din multe momente micuțe care își dau o stare de bine.

- Zi-ne o combinație ciudată de gusturi care îți place.

- Pufuleți cu ciocolată.

- Cine e eroul tău?

- Nu sunt niște persoane publice. Sunt părinții mei, pentru că au făcut ca multe sacrificii, ca eu să nu trăiesc ce au trăit ei. Ei nu au avut o copilărie, o tinerețe ușoară. Mama și-a promis ca eu să nu simt niciodată pe pielea mea ce a simțit ea. Avea două-trei joburi și făcea toate sacrificile din lume ca mie să nu-mi lipsească nimic. Nu m-a răsfățat. Tatăl meu a sprijinit-o, firește, și îi mulțumesc că el ales să-mi fie tată. Nu e tatăl meu biologic, dar el m-a crescut și este singurul pentru mine pe lumea asta. Sunt foarte mulți alți oameni de rând eroii mei.

-  Îți amintești primul fim pe care l-ai văzut la cinema?

- Un film cu dinozauri. Cred că am fost cu mama și cu tati. Eram mică, aveam 8-9 ani.

- În ce animal ai vrea să te reîncarnezi?

- Am mai multe: tigru și panteră.

Pe Doinița Oancea o puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 98 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 109 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 112 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 115 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 117 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »