Flick ”Domnul Rimă”: ”Oamenii nu știu că în spate e multă muncă”

acum 3 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick ”Domnul Rimă”) a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Aș face în așa fel încât să nu mai existe răutatea aia în cel mai concret sens al cuvântului”, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 zile

Iată câteva dintre cele 61 de întrebări pe care Oana Roman le-a primit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de puni până vineri, de la ora 17.30.

Adda ”Balada”, interpreta piesei ”Nu plânge, Ana”: ”Primii mei bani din muzică au fost trei milioane de lei vechi”

acum 5 zile

Adda ”Balada”, solista care a cucerit publicul cu piesa sa, ”Nu plânge, Ana”, a răspuns tirului de 61 de întrebări marca ”Emisiunea CulTOUR”.

Interviu de colecție cu regizorul Cătălin Mitulescu, la ”CulTOUR”

acum 5 zile

Regizor, producător, scenarist, Cătălin Mitulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. O revedere atât de așteptată, după cum a mărturisit gazda emisiunii de la Happy Channel.

Să deschidă o cantină și să facă azile pentru bătrâni, două dintre dorințele Crinei Mardare, mărturisite la Happy Channel

acum 6 zile

Crina Mardare s-a lăsat supusă ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel și prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

Un film animat, sau unul cu personaje fantastice? Ce film merită văzut și care nu, în opinia criticului de film Irina Margareta Nistor

acum 6 zile

Pastila de cinematografie de azi a emisiunii ”CulTOUR” aduce față în față două filme: ”Corgi, Cățeii reginei” (”The Queen's Corgi”) și ”Hellboy”. Care merită văzut și care… ocolit, aflați din clipul alăturat, chiar de la Irina Margareta Nistor.

Oana Moșneagu a mărturisit, la ”CulTOUR”, care sunt temerile ei cele mai mari: ”Ferească Sfântul să mă mai uit...”

acum 9 zile

Oana Moșneagu, frumoasa actriță din ”Fructul Oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

”Am vrut să fiu vânzătoare”, a mărturisit Oana Moșneagu, alias Bihter, din ”Fructul oprit”

acum 9 zile

Vă invităm să o descoperiți pe Oana grație răspunsurilor sale acordate celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Celebrul fotbalist Helmuth Duckadam a mărturisit, la Happy Channel, că voia să se facă polițist

acum 11 zile

Happy Channel i-a pasat celebrului fotbalist nu mai puțin de 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”. Iată câteva dintre acestea și, mai ales, iată răspunsurile celui supranumit ”eroul de la Sevilla”.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Leto - O vară rock'n'roll” și ”Dragged Across Concrete”

acum 12 zile

În ediția aceasta a emisiunii de la Happy Channel aflați ce are Irina Margareta Nistor de spur despre filmele ”Leto - O vară rock'n'roll” și ”Dragged Across Concrete - De cealaltă parte a justiției”.

Andreea Marin, la Happy Channel: ”Nu mai vreau să îmi schimb numele!”

acum 12 zile

Andreea Marin, un nume ce a scris istorie în televiziune, a venit la Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Am renunțat la oameni la care eu țineam”

acum 13 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări cu sinceritate.

Dr. Monica Pop, la ”CulTOUR”: ”Nu e normal ca un medic să leșine lângă un pacient”

acum 16 zile

Dr. Monica Pop, Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

”Eram o rebelă și nu ascultam de nimeni”, a mărturisit Giulia Anghelescu la ”CulTOUR”

acum 16 zile

Cântăreața Giulia Anghelescu, pe care publicul a cunoscut-o în anii 2000, când cânta în trupa Candy, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30, și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Monica Tatoiu: ”Mi-ar plăcea să fiu președintele României! Sau șeful ANAF. Aș face minuni!”

acum 17 zile

Ce regulă pe care să o urmeze toți oamenii ar stabili, despre ce și-ar dori să învețe, care crede că este cel ami mare inamic al omului, dar și multe alte, în interviul alăturat.

Doctorul Monica Pop a văzut prima operație când avea doar 7 ani. La 8 ani, își ajuta mama la o intervenție medicală complicată

acum 17 zile

 Dr. Monica Pop a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.  - Descrieți meseria dv în trei cuvinte. - Grea. Emoționantă. Foaerte frumoasă atunci...

Mihai Sturzu crede că ar trebui mărită limita maximă de viteză ”măcar cu 20 de kilometri în plus”

acum 19 zile

 Mihai Sturzu, fostul component al trupei Hi-Q, a răspuns  celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Întrebat dacă ar putea stabili o regulă pe care să o urmeze toată...

Monica Tatoiu, la ”CulTOUR”: ”Sunt doamna care le știe pe toate”

acum 19 zile

Ce ne-a dezvăluit Monica Tatoiu despre ea? Iată, mai jos, câteva dintre cele 61 de întrebări la care ne-a răspuns.

Mihai Sturzu: ”Am slăbit 10 kg în trei luni, fără să fac nimic”

acum 19 zile

Mihai Sturzu ne-a povestit despre cartea care i-a schimbat viața și l-a ajutat să slăbească 10 kg în trei luni. Care este acea carte, aflați din interviul cu Mihai.

Oana Zăvoranu, la ”CulTOUR”: ”Generația mea știa ce înseamnă respectul și chiar frica de părinți”

acum 24 zile

Oana a acceptat provocarea noastră și a răspuns celor 61 de întrebări. Ea a povestit care a fost una dintre cele mai mari pedepse pe care a primit-o în copilărie.

Ada Condeescu, portret din 61 de întrebări la CulTour: ”Voiam să mă fac aviator”

acum 24 zile

Ada Condeescu, tânăra actriță pe care publicul a putut să o urmărească în filmele multipremiate ”Loverboy” și ”Eu când vreau să fluer, fluier”, a venit la emisiunea ”CulTOUR”, pregătită să răspundă celor 61 de întrebări.

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 25 zile

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 25 zile

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 25 zile

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 27 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »