MIERCURI, 10 IULIE 2019

”A fost și ca o mamă adoptivă”, a mărturisit Andrei Leonte, câștigătorul X Factor, la emisiunea ”CulTOUR”

”Mi-ar plăcea să învăț să boxez. Mi-ar plăcea să învăț să pictez, să desenez, pentru că sunt complet nepriceput pe partea asta. De altfel și să gătesc. Am considerat întotdeauna că orice se poate învăța, deși e o limită până la care să înveți” , a mărturisit la Happy Channel Andrei Leonte, câștigătorul primei ediții X Factor România.

La emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, artistul a mai spus că persoana de la care a învățat cele mai multe lucruri este Crina Mardare. ”Este omul pe care am ajuns să îl menționez mai des în interviuri față de cât de des îl sun... Crina Mardare m-a descoperit în 2006. A fost și ca o mamă adoptivă, am și dormit la ea. Au fost vremuri în care nu i-am permis să pplătesc cursurile de canto, mi-a permis să vin în continuare. A fost și mentor. Ea e tăioasă și m-a ajutat foarte mult asta”.

În clipul alăturat urmăriți interviul integral acordat de Adrei Leonte emisiunii ”CulTOUR”.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »