MARTI, 26 NOIEMBRIE 2019

Claudiu Istodor, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut”

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

- Când s-a produs declicul și v-ați dat seama că doriți să deveniți actor?

- Când am aflat că există o școală pentru așa ceva. Eram prin clasa a noua. Eram la un ștrand și acolo era un prieten care zicea că a vorbit cu un alt băiat și zicea că a intrat la Teatru. Deschid paranteza, era Florin Călinescu. ”Teatru? Cum teatru? E facultate de așa ceva?”.

- Care au fost printre primele filme văzute?

- Printre primele de care îmi amintesc cred că a fost filmul ”Dacii”, pentru că a fost făcut înainte de a ști eu să citesc și nu mai trebuia să îmi citească mama sau cu cine mergeam la film. Pe ăsta mi-l aduc aminte. Eram la grădiniță. După ce am văzut filmul, am mers la grădiniță și am început să facem bătălii între romani și daci.

- Ce talente ascunse aveți?

- Dacă sunt ascunse, sunt ascunse, ce să faci? Îmi place să umblu, să văd locuri noi, îmi place să ies pe munte. Asta e un hobby, nu e talent. De vreun an jumate, de când am luat un teren, mă ocup cu plăcere de vie.

- Dacă ați putea face un film documentar, pe orice temă, despre ce ar fi?

- Despre munți. Nu am un scenariu pentru el, dar asta m-ar interesa.

- Dacă v-ați putea întoarce în timp și ați putea schimba o decizie pe care ați luat-o, ați schimba ceva?

- Nu, nu. Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut. Nu sunt perfect, toți tragem speranțe că suntem perfecți.

- Care e cea mai mare frică a dv?

- De durere. Durerea te poate face să recunoști și ce nu ai făcut. Dar eu am trecut printr-un experiment de durere. Am făcut baschet în pruncie și era un obicei al ”botezului”: te prindeau, se punea unul mai mare pe picioare, te prindeau și începeau să te bată în urma unor întrebări de genul: ”Câte roți are vaporul?” sau ”De ce e iarba verde?”. Oricum o dădeai, erai bătut. Era ceva umilitor. Mi s-a părut ceva odios și de atunci nu am mai mers la baschet. Ce am remarcat eu, durere e până la un anumit punct. După un anumit nivel, nu mai simți.

- Cum ați descrie meseria de tată?

- Tudor s-a născut când aveam 24 de ani, nu eram un copil, dar nu aveam nici maturitatea oamenilor care au trecut prin lucruri mai grele. A fi tată e, până la urmă, o mare răspundere și responsabilitate. Pe asta o duci cum poți. Am încercat să aflu din cărți sau din cultura orală. În plus, fiecare copil e în felul lui și ar trebui să îl înveți așa cum este el. Dar ăsta este un talent pedagogic, pe care nici unii pedagogi nu îl au. Din fericire, am o relație bună cu Tudor. Cu copiii e foarte emoționant.

- Dintre oamenii apropiați, cine vă cunoaște cel mai bine?

- Mama mă cunoaște într-un fel, eu în alt fel, femeile din jurul meu în alt fel... Plus că ne și schimbăm în timp.

- Dacă s-ar face un film despre dv, ce fel de film ar fi?

- Eu aș face o comedie spumoasă.

Interviul integral cu  actorul Claudiu Istodor, în clipul alăturat. Din 12 februarie, pe Claudiu Istodor îl puteți urmări miercurea și joia, la Antena 1, de la ora 20.00, la Antena 1, în sezonul 2 al serialului „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 101 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 112 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 115 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 119 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 121 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »