MARTI, 26 NOIEMBRIE 2019

Claudiu Istodor, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut”

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

- Când s-a produs declicul și v-ați dat seama că doriți să deveniți actor?

- Când am aflat că există o școală pentru așa ceva. Eram prin clasa a noua. Eram la un ștrand și acolo era un prieten care zicea că a vorbit cu un alt băiat și zicea că a intrat la Teatru. Deschid paranteza, era Florin Călinescu. ”Teatru? Cum teatru? E facultate de așa ceva?”.

- Care au fost printre primele filme văzute?

- Printre primele de care îmi amintesc cred că a fost filmul ”Dacii”, pentru că a fost făcut înainte de a ști eu să citesc și nu mai trebuia să îmi citească mama sau cu cine mergeam la film. Pe ăsta mi-l aduc aminte. Eram la grădiniță. După ce am văzut filmul, am mers la grădiniță și am început să facem bătălii între romani și daci.

- Ce talente ascunse aveți?

- Dacă sunt ascunse, sunt ascunse, ce să faci? Îmi place să umblu, să văd locuri noi, îmi place să ies pe munte. Asta e un hobby, nu e talent. De vreun an jumate, de când am luat un teren, mă ocup cu plăcere de vie.

- Dacă ați putea face un film documentar, pe orice temă, despre ce ar fi?

- Despre munți. Nu am un scenariu pentru el, dar asta m-ar interesa.

- Dacă v-ați putea întoarce în timp și ați putea schimba o decizie pe care ați luat-o, ați schimba ceva?

- Nu, nu. Lupta mea e să mă împac cu deciziile mele, cu mine, cu ce am făcut. Nu sunt perfect, toți tragem speranțe că suntem perfecți.

- Care e cea mai mare frică a dv?

- De durere. Durerea te poate face să recunoști și ce nu ai făcut. Dar eu am trecut printr-un experiment de durere. Am făcut baschet în pruncie și era un obicei al ”botezului”: te prindeau, se punea unul mai mare pe picioare, te prindeau și începeau să te bată în urma unor întrebări de genul: ”Câte roți are vaporul?” sau ”De ce e iarba verde?”. Oricum o dădeai, erai bătut. Era ceva umilitor. Mi s-a părut ceva odios și de atunci nu am mai mers la baschet. Ce am remarcat eu, durere e până la un anumit punct. După un anumit nivel, nu mai simți.

- Cum ați descrie meseria de tată?

- Tudor s-a născut când aveam 24 de ani, nu eram un copil, dar nu aveam nici maturitatea oamenilor care au trecut prin lucruri mai grele. A fi tată e, până la urmă, o mare răspundere și responsabilitate. Pe asta o duci cum poți. Am încercat să aflu din cărți sau din cultura orală. În plus, fiecare copil e în felul lui și ar trebui să îl înveți așa cum este el. Dar ăsta este un talent pedagogic, pe care nici unii pedagogi nu îl au. Din fericire, am o relație bună cu Tudor. Cu copiii e foarte emoționant.

- Dintre oamenii apropiați, cine vă cunoaște cel mai bine?

- Mama mă cunoaște într-un fel, eu în alt fel, femeile din jurul meu în alt fel... Plus că ne și schimbăm în timp.

- Dacă s-ar face un film despre dv, ce fel de film ar fi?

- Eu aș face o comedie spumoasă.

Urmăriți în clipul alăturat interviul integral cu actorul Claudiu Istodor, pe care îl puteți urmări miercurea și joia, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

COMENTARII

Luni, Cristina Ciobănașu răspunde provocării ”CulTOUR”

acum 12 minute

Un interviu emoționant și amuzant, deopotrivă, luni, ora 16.00, la Happy Channel, cu Cristina Ciobănașu.

Descoper-o pe adorabila Julia Marcan, micuța actriță din ”Sacrificiul”. Un interviu surprinzător, la ”CulTOUR”

acum 1 ore

Julia Marcan (11 ani) este frumoasa și talentata copilă pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Ștefaniei, din serialul ”Sacrificiul”, realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1. Micuța actriță a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Tudor Roșu, la ”CulTOUR”: ”Sunt 100% sigur că nu o să mă schimb și o să rămân actor”

acum 8 ore

Despre actorie, copilărie, prima exoeriență pe scena de teatru, Tudor Roșu a vorbit în amplul interviu format din 61 de întrebări, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Mi-am dorit să fiu fericită”, a mărturisit gimnasta Diana Bulimar, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Un interviu amplu care v-o dezvăluie pe sportivă, așa cum este ea, omul de zi cu zi.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 1 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »