JOI, 03 IANUARIE 2019

Actrița Ioana Barbu, despre scena în care a trebuit să joace goală în filmul "Legături bolnăvicioase"

 Invitată de Irina Margareta Nistor la ”CulTOUR”, actrița Ioana Barbu a vorbit despre cum a primit vestea că trebuie să joace în pielea goală în filmuil "Legături bolnăvicioase".

A început cu un casting. Prima oară când m-am dus la carting, am mers, repede, cu un taxi, că întârziasem, și mi-am uitat portofelul acasă. Am rugat un prieten să vină să îmi dea bani să plătesc taxiul. A fost de bun augur. Am dat o probă cu Tudor Giurgiu. M-a întrebat ce fac, eu i-am zis că joc, la Casandra în piesa ”Stele în lumina dimineții” și a zis că o să vină să mă vadă. Și a venit... Dar eu nu am crezut. Și am plecat”.

La casting a interpretat doar două scene din filmul ”Legături bolnăvicioase”, dar nu știa despre ce este vorba în film. Abia după ce Tudor Giurgiu a văzut-o la teatru a mai chemat-o să dea și alte probe pentru rolul Alexandrei. Cât despre scena delicată în care a trebuit să se dezbrace, actrița a povestit la ”CulTOUR” cum a decurs discuția cu regizorul:

Îmi spusese Tudor, la un moment dat, <<Vezi că este și o scenă în care trebuie să te dezbraci>>. Ah, zic, bine. Și cum vreți să o filmați? <<Păi nu de aproape, o să fie camera sus-sus>>. Era camera sus sus, dar cu un obiectiv mare. Țin minte, culmea, că scena aia a trebuit refilmată. Au fost probleme tehnice...”.

Ce s-a mai întâmplat la filmări, aflați din clipul alăturat.


Ioana Barbu a absovit, în anul 2005, Facultatea de Film, secția de actorie, clasa profesorului dr. Gelu Colceag, din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. Apoi a urmat cursurile de masterat în actorie, tot la UNATC.

A jucat în filmul ”Legături bolnăvicioase”, regizat de Tudor Giurgiu. Ioana Barbu (care a interpretat-o pe Alexandra Dragnea) i-a avut de parteneri în acest film pe Maria Popistașu (Kiki), Tudor Chirilă (Sandu), Mircea Diaconu (Domnul Dragnea), Tora Vasilescu (Doamna Pârvulescu), Valentin Popescu (Domnul Pârvulescu), Mihaela Rădulescu (Doamna Negulescu), Puya (Șoferul de taxi).

În anul 2004, Ioana Barbu a primit premiul pentru ”Cea mai bună interpretare feminină”, pentru rolul principal din filmul ”Călătorul”, în regia lui Florin Filipescu.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 3 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 5 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 5 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »