JOI, 03 IANUARIE 2019

Actrița Ioana Barbu, despre scena în care a trebuit să joace goală în filmul "Legături bolnăvicioase"

 Invitată de Irina Margareta Nistor la ”CulTOUR”, actrița Ioana Barbu a vorbit despre cum a primit vestea că trebuie să joace în pielea goală în filmuil "Legături bolnăvicioase".

A început cu un casting. Prima oară când m-am dus la carting, am mers, repede, cu un taxi, că întârziasem, și mi-am uitat portofelul acasă. Am rugat un prieten să vină să îmi dea bani să plătesc taxiul. A fost de bun augur. Am dat o probă cu Tudor Giurgiu. M-a întrebat ce fac, eu i-am zis că joc, la Casandra în piesa ”Stele în lumina dimineții” și a zis că o să vină să mă vadă. Și a venit... Dar eu nu am crezut. Și am plecat”.

La casting a interpretat doar două scene din filmul ”Legături bolnăvicioase”, dar nu știa despre ce este vorba în film. Abia după ce Tudor Giurgiu a văzut-o la teatru a mai chemat-o să dea și alte probe pentru rolul Alexandrei. Cât despre scena delicată în care a trebuit să se dezbrace, actrița a povestit la ”CulTOUR” cum a decurs discuția cu regizorul:

Îmi spusese Tudor, la un moment dat, <<Vezi că este și o scenă în care trebuie să te dezbraci>>. Ah, zic, bine. Și cum vreți să o filmați? <<Păi nu de aproape, o să fie camera sus-sus>>. Era camera sus sus, dar cu un obiectiv mare. Țin minte, culmea, că scena aia a trebuit refilmată. Au fost probleme tehnice...”.

Ce s-a mai întâmplat la filmări, aflați din clipul alăturat.


Ioana Barbu a absovit, în anul 2005, Facultatea de Film, secția de actorie, clasa profesorului dr. Gelu Colceag, din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București. Apoi a urmat cursurile de masterat în actorie, tot la UNATC.

A jucat în filmul ”Legături bolnăvicioase”, regizat de Tudor Giurgiu. Ioana Barbu (care a interpretat-o pe Alexandra Dragnea) i-a avut de parteneri în acest film pe Maria Popistașu (Kiki), Tudor Chirilă (Sandu), Mircea Diaconu (Domnul Dragnea), Tora Vasilescu (Doamna Pârvulescu), Valentin Popescu (Domnul Pârvulescu), Mihaela Rădulescu (Doamna Negulescu), Puya (Șoferul de taxi).

În anul 2004, Ioana Barbu a primit premiul pentru ”Cea mai bună interpretare feminină”, pentru rolul principal din filmul ”Călătorul”, în regia lui Florin Filipescu.

COMENTARII

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 3 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Ioana Ginghină a spus, la Happy Channel, care a fost cea mai grea decizie din viața sa: ”A fost cumplit”

acum 3 zile

Ca o carte deschisă, actrița din serialul ”O grămadă de caramele”, a povestit despre lucrurile frumoase, dar și despre cele mai puțin plăcute.

Ioana Ginghină, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Trebuie să acorzi timp oameilor importanți din viața ta”

acum 4 zile

Ioana Ginghină, alias Geanina din serialul ”O grămadă de caramele”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Oana Zăvoranu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”:”Nu-mi încarc memoria cu ce nu mă interesează”

acum 5 zile

Oana Zăvoranu ne-a povestit despre motanul ei, Marty, despre dorința de a retrăi relația cu mama ei, dar în alte condiții, care este cartea ei preferată, despre toate acestea, dar și despre multe altele, Oana a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Oana Zăvoranu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi place foarte mult să mă uit la documentare inteligente”

acum 5 zile

Oana Zăvoranu a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Un altfel de interviu pentru Oana, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »