MIERCURI, 25 IULIE 2018

Actrița Rodica Lazăr visa să devină gimnastă, ca Nadia Comănici. Dar, după ce și-a rupt mâna, a renunțat

Invitată la ”CineCOOL”, actrița Rodica Lazăr a dezvăluit ce a determinat-o să renunțe la visul ei de a deveni gimnastă. Îndemnată de gazda emisiunii, Irina Margareta Nistor, actrița și-a amintit că, în copilărie, două dintre filmele văzute la cinema, în Onești, au fost cele care au marcat-o:

Am două amintiri. Una e cu mama, când am văzut «Păsările», în regia lui Alfred Hitchcock, și un film cu Stan și Bran. Îmi aduc aminte cum lumea în jur râdea și eu nu mă distram. Era episodul pe schelă”.

Cât despre teatru, actrița a mărturisit că piesa care a marcat-o a fost ”Ibsen”, cu Gina Patrichi și Victor Rebengiuc, spectacol pe care l-a văzut la televizor. Primul său pas în lumea artistică l-a făcut în copilărie, când s-a înscris la cercul de teatru de la Casa Pionierilor. Însă, Rodica Lazăr spera să ajungă sportivă.

Am făcut gimnastică de performanță. Dar, înainte de prima competiție, mi-am rupt mâna și nu am mai putut să particip. Am continuat să mă antrenez. Prin clasa a treia - a patra m-am oprit. Am făcut balet, câțiva ani. Apoi, am început să scriu, să merg la cercul de teatru”.

Venirea la București a adus-o mai aproape de teatru și așa s-a născut dorința de a deveni actriță.


Rodica Lazăr s-a născut în Onești, județul Bacău. A terminat UNATC în 2001, secția actorie, la clasa profesorului Gelu Colceag. Încă din facultate a colaborat cu Teatrul Bulandra din București, unde, ulterior, a și fost angajată. A lucrat cu unii dintre cei mai buni regizori ai teatrului românesc contemporan: Alexandru Darie, Andrei Șerban, Yury Kordonsky.

Debutul în cinematografie a avut loc în anul 2002, în filmul "Amen", regizat de Costa Gavras. A mai colaborat cu Nicolae Mărgineanu, Raoul Ruiz, David Yates, Cristi Puiu (pentru "Moartea domnului Lăzărescu"), Francis Ford Coppola (pentru "Tinerețe fără tinerețe"). Primul rol principal, cel din "Carmen" i-a adus și un premiu important: ”Cea mai bună actriță în rol principal”, acordat de UCIN.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 48 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 59 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 62 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 66 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 68 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »