VINERI, 25 IANUARIE 2019

Actrița Virginia Rogin: ”Mă sperie sărăcia și boala”

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), Virginia Rogin a răspuns celor 61 de întrebări. Actrița din serialul ”Fructul oprit” a făcut o serie de mărturisiri emoționante. 

- Dacă v-ați putea întoarce în timp și ați putea vorbi cu dumneavoastră la 20 de ani, ce sfat v-ați da?

- La 20 de ani nu prea știam de capul meu. Vârsta care mi-a plăct cel mai mult, m-am simțit cel mai bine cu mine și dacă ar fi să mă întrebi la ce vârstă aș vrea să mai fiu, e 40 de ani. Pentru că îmi plăcea cum arătam, eram o femeie împlinită, aveam un discernământ mult mai puternic, eram mult mai echilibrată. Cum eram atunci, mi-ar plăcea să fiu și azi. Dar, nu-mi displace nici acum cum sunt.

- Ce vă enervrază cel mai tare la o persoană?

- Când vorbește mult. Știu să ascult, știu să păstrez secrete. Cei care vorbesc mult, nu spun lucruri interesante întotdeauna.

- Ce vă sperie cel mai mult?

- Mă sperie neputința, fizică și psihică, deci, boala, sărăcia, nesiguranța.

Cum primește criticile, ce super-putere și-ar dori să aibă, dar și multe alte povești frumoase, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 23 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »