VINERI, 25 IANUARIE 2019

Actrița Virginia Rogin: ”Mă sperie sărăcia și boala”

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), Virginia Rogin a răspuns celor 61 de întrebări. Actrița din serialul ”Fructul oprit” a făcut o serie de mărturisiri emoționante. 

- Dacă v-ați putea întoarce în timp și ați putea vorbi cu dumneavoastră la 20 de ani, ce sfat v-ați da?

- La 20 de ani nu prea știam de capul meu. Vârsta care mi-a plăct cel mai mult, m-am simțit cel mai bine cu mine și dacă ar fi să mă întrebi la ce vârstă aș vrea să mai fiu, e 40 de ani. Pentru că îmi plăcea cum arătam, eram o femeie împlinită, aveam un discernământ mult mai puternic, eram mult mai echilibrată. Cum eram atunci, mi-ar plăcea să fiu și azi. Dar, nu-mi displace nici acum cum sunt.

- Ce vă enervrază cel mai tare la o persoană?

- Când vorbește mult. Știu să ascult, știu să păstrez secrete. Cei care vorbesc mult, nu spun lucruri interesante întotdeauna.

- Ce vă sperie cel mai mult?

- Mă sperie neputința, fizică și psihică, deci, boala, sărăcia, nesiguranța.

Cum primește criticile, ce super-putere și-ar dori să aibă, dar și multe alte povești frumoase, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

acum 20 ore

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

acum 21 ore

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

La emisiunea ”CulTOUR”, Leonard Doroftei povestește, cu emoție-n glas, despre părinții săi

acum 1 zile

Happy Channel vă invită să-l descoperiți pe omul, tatăl, sportivul și românul Leonard Doroftei. Fostul boxeur a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, iar răspunsurile sale vă vor arăta o altă latură a sportivului: sensibil, iubitor, patriot...

Adriana Bahmuțeanu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă”

acum 1 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a acceptat provocarea noastră și a răspuns ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce film să vezi și pe care să îl ocolești? Lupta se dă între un film de groază și un western făcut de un francez și filmat în România

acum 2 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește, ca de obicei, despre filmul pe care merită să mergi în cinema să îl vezi, dar și despre cel pe care să îl ocolești. Î

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »