MARTI, 28 IANUARIE 2020

Actrița Tania Popa: ”Un an de zile aș lucra la psihicul femeilor, să le bag mințile-n cap!”

Originară din Republica Moldova, actrița Tania Popa a jucat în numeroase filme, dar și în piese de teatru adaptate după opere semnate de Shakespeare, Goldoni, I.L. Caragiale, dar și de Rodica Popescu Bitănescu. A jucat în numeroase filme, unul dintre ele fiind "Patul lui Procust", care a participat la Festivalul de Film de la Berlin, 2002.

De-a lungul timpului, Tania Popa a fost recompensată cu premii precum: ”Premiul pentru cel mai bun rol feminin” - „Farsa cocoşaţilor", Festivalul Internaţional de Teatru, Sibiu; Premiul I pentru rolul Tanţa - „Tanţa şi Costel" - Gala Tânărului Actor, Costineşti, 1995; Premiul Uniunii Cineaştilor pentru cel mai bun rol feminin în filmul „Aici nu mai locuieşte nimeni", 1996. În 2004 a primit Ordinul „Meritul Cultural" clasa a II-a.

Actrița Tania Popa a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a jucat ”Ce-ai alege?”, seria de întrebări cu două variante de răspuns din care intervievatul poate alege doar una singură.

- Ce-ai alege între să poți citi gândurile oamenilor sau să te poți teleporta?

- Să pot citi gândurile oamenilor.

- Ce-ai alege între Dostoievki sau Tolstoi?

- Dostoievki! Unul dintre romanele mele preferate este ”Frații Karamazov”. Când eram însărcinată cu primul copil, am început de 13 ori ”Război și pace”, n-am reușit să îl termin.

- Ce-ai alege între teatru sau film?

- Să privesc, film. Dar să joc, aleg teatrul.

- Ce-ai alege între să fii percepută drept o persoană mediocră, dar bună la suflet, sau ca una genială, dar malefică?

- Mediocră, dar bună la suflet. Cu toate că… îmi place filmul ”Maleficent”.

- Ce-ai alege între să îți pierzi mirosul sau capacitatea de a vedea culorile?

- Să pierd mirosul. Dar să nu văd culorile… mai bine nu, aș înnebuni!

- Ce-ai alege între să trăiești închisă într-o casă, pentru un an, doar cu femei sau doar cu bărbați?

- Cu femei! Aș lucra la psihicul lor, să le bag mințile-n cap! Un an de zile aș lucra la psihicul femeilor!

Interviul integral, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »