VINERI, 13 OCTOMBRIE 2017

Ada Condeescu: ”Nu am avut curajul să îl întreb pe Sergiu Nicolaescu...”

Invitată în emisiunea ”Întâlniri fericite”, realizată de Irina Margareta Nistor la Happy Channel, în fiecare joi și vineri, de la 12.30, actrița a povestit despre filmele românești și străine în care a jucat. La doar 29 de ani, Ada Condeescu se poate mândri cu proiecte care au purtat-o la evenimente importante din lumea cinematografiei mondiale. 

Una dintre întâlnirile emoționante a fost cea cu Sergiu Nicolaescu, alături de care a filmat pentru ”Lupul”, peliculă în care el a avut rolul Bătrânului, acesta fiind, de altfel, ultimul film în care a jucat regretatul actor și regizor. Întrebată de Irina Margareta Nistor care a fost reacția lui Sergiu Nicolaescu față de ea și dacă l-a întrebat dacă a văzut filmul ei, ”Eu când vreau să fluier, fluier”, Ada Condeescu a oferit un răspuns suprinzător:

Era un om foarte retras. Am avut doar o scenă, care nu a avut dialog. Nu l-am întrebat despre film... nu am avut curaj. Pe vremea aceea eram mai timidă”.

În ce filme străine a jucat și ce alte întâlniri fericite a avut Ada Condeescu aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Marian Drăgulescu visează la rolul de președinte: ”Să văd cum este, cum funcționează lucrurile”

acum 1 zile

Marian Drăgulescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Primul sport practicat de Marian Drăgulescu nu a fost gimnastica! El a vrut să devină... karatist

acum 2 zile

La 37 de ani, Marian Drăgulescu este cel mai mare gimnast român în activitate, cu un palmares de invidiat: trei medalii olimpice, opt titluri mondiale și 10 europene.

”Călătorie la oraș”, filmul nominalizat la Cannes, este difuzat, vineri, la Happy Channel

acum 2 zile

Pentru ediția de vineri a emisiunii ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a pregătit cinefililor o frumoasă surpriză: întâlnirea cu regizorul Corneliu Porumboiu.

”Nu înțeleg care e treaba cu «Game of Thrones» ăsta!”, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Oana Roman a mărturisit, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, că este o mare cinefilă. Cu toate astea, a spus ea la Happy Channel, este uimită de nebunia creată în jurul serialului ”Game of Thrones”.

Flick ”Domnul Rimă”: ”Oamenii nu știu că în spate e multă muncă”

acum 3 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick ”Domnul Rimă”) a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »