VINERI, 13 OCTOMBRIE 2017

Ada Condeescu: ”Nu am avut curajul să îl întreb pe Sergiu Nicolaescu...”

Invitată în emisiunea ”Întâlniri fericite”, realizată de Irina Margareta Nistor la Happy Channel, în fiecare joi și vineri, de la 12.30, actrița a povestit despre filmele românești și străine în care a jucat. La doar 29 de ani, Ada Condeescu se poate mândri cu proiecte care au purtat-o la evenimente importante din lumea cinematografiei mondiale. 

Una dintre întâlnirile emoționante a fost cea cu Sergiu Nicolaescu, alături de care a filmat pentru ”Lupul”, peliculă în care el a avut rolul Bătrânului, acesta fiind, de altfel, ultimul film în care a jucat regretatul actor și regizor. Întrebată de Irina Margareta Nistor care a fost reacția lui Sergiu Nicolaescu față de ea și dacă l-a întrebat dacă a văzut filmul ei, ”Eu când vreau să fluier, fluier”, Ada Condeescu a oferit un răspuns suprinzător:

Era un om foarte retras. Am avut doar o scenă, care nu a avut dialog. Nu l-am întrebat despre film... nu am avut curaj. Pe vremea aceea eram mai timidă”.

În ce filme străine a jucat și ce alte întâlniri fericite a avut Ada Condeescu aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 54 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 65 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 68 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 72 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 73 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »