VINERI, 13 OCTOMBRIE 2017

Ada Condeescu: ”Nu am avut curajul să îl întreb pe Sergiu Nicolaescu...”

Invitată în emisiunea ”Întâlniri fericite”, realizată de Irina Margareta Nistor la Happy Channel, în fiecare joi și vineri, de la 12.30, actrița a povestit despre filmele românești și străine în care a jucat. La doar 29 de ani, Ada Condeescu se poate mândri cu proiecte care au purtat-o la evenimente importante din lumea cinematografiei mondiale. 

Una dintre întâlnirile emoționante a fost cea cu Sergiu Nicolaescu, alături de care a filmat pentru ”Lupul”, peliculă în care el a avut rolul Bătrânului, acesta fiind, de altfel, ultimul film în care a jucat regretatul actor și regizor. Întrebată de Irina Margareta Nistor care a fost reacția lui Sergiu Nicolaescu față de ea și dacă l-a întrebat dacă a văzut filmul ei, ”Eu când vreau să fluier, fluier”, Ada Condeescu a oferit un răspuns suprinzător:

Era un om foarte retras. Am avut doar o scenă, care nu a avut dialog. Nu l-am întrebat despre film... nu am avut curaj. Pe vremea aceea eram mai timidă”.

În ce filme străine a jucat și ce alte întâlniri fericite a avut Ada Condeescu aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 13 ore

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 3 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 4 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 6 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »