MARTI, 14 MAI 2019

Adda ”Balada”, interpreta piesei ”Nu plânge, Ana”: ”Primii mei bani din muzică au fost trei milioane de lei vechi”

Adda ”Balada”, solista care a cucerit publicul cu piesa sa, ”Nu plânge, Ana”, a răspuns tirului de 61 de întrebări marca ”Emisiunea CulTOUR”.

Sunt cea mai... tripolară persoană care există pe planetă (râde), dar îmi place de mine”, se autodescrie Adda la începutul interviului acordat postului Happy Channel.

Artista mărturisește că nu se iubește doar pe sine, ci și tot ce o înconjoară. Are și motive pentru care să își iubească viața, pentru că, spune ea, are tot ce și-a dorit vreodată.

Primii mei bani din muzică au fost trei milioane de lei vechi. I-am câștigat după ce am vândut o piesă. Pe atunci, lucram într-un studio, la Târgu Mureș. Mi-am cumpărat din ei un microfon și un mixer, ca să repet acasă”, a povestit Adda la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Deși cântă piese melancolice, cu versuri ”mature”, prietenii Addei spun despre ea că este foarte amuzantă. Că este așa, ne-a demonstrat-o și artista în timpul interviului, când ne-a spus câteva bancuri.

De ce a plecat, la 19 ani, de acasă, ce spune despre ea, ca mamă, ce visa să devină, când a compus primele melodii, în interviul alăturat.

COMENTARII

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 13 ore

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 2 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

La ”CulTOUR”, despre filmele de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 2 zile

La pastila de cinematografie a emisiunii ”CulTOUR”, criticul de film Irina Margareta Naistor vorbește despre peliculele ”LETO (O vară rock'n'roll)” și ”Blestemul femeii care plânge” (”The Curse of La Llorona”).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »