MARTI, 14 MAI 2019

Adda ”Balada”, interpreta piesei ”Nu plânge, Ana”: ”Primii mei bani din muzică au fost trei milioane de lei vechi”

Adda ”Balada”, solista care a cucerit publicul cu piesa sa, ”Nu plânge, Ana”, a răspuns tirului de 61 de întrebări marca ”Emisiunea CulTOUR”.

Sunt cea mai... tripolară persoană care există pe planetă (râde), dar îmi place de mine”, se autodescrie Adda la începutul interviului acordat postului Happy Channel.

Artista mărturisește că nu se iubește doar pe sine, ci și tot ce o înconjoară. Are și motive pentru care să își iubească viața, pentru că, spune ea, are tot ce și-a dorit vreodată.

Primii mei bani din muzică au fost trei milioane de lei vechi. I-am câștigat după ce am vândut o piesă. Pe atunci, lucram într-un studio, la Târgu Mureș. Mi-am cumpărat din ei un microfon și un mixer, ca să repet acasă”, a povestit Adda la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Deși cântă piese melancolice, cu versuri ”mature”, prietenii Addei spun despre ea că este foarte amuzantă. Că este așa, ne-a demonstrat-o și artista în timpul interviului, când ne-a spus câteva bancuri.

De ce a plecat, la 19 ani, de acasă, ce spune despre ea, ca mamă, ce visa să devină, când a compus primele melodii, în interviul alăturat.

COMENTARII

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 3 ore

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 3 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 4 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 6 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »