MARTI, 14 MAI 2019

Adda ”Balada”, interpreta piesei ”Nu plânge, Ana”: ”Primii mei bani din muzică au fost trei milioane de lei vechi”

Adda ”Balada”, solista care a cucerit publicul cu piesa sa, ”Nu plânge, Ana”, a răspuns tirului de 61 de întrebări marca ”Emisiunea CulTOUR”.

Sunt cea mai... tripolară persoană care există pe planetă (râde), dar îmi place de mine”, se autodescrie Adda la începutul interviului acordat postului Happy Channel.

Artista mărturisește că nu se iubește doar pe sine, ci și tot ce o înconjoară. Are și motive pentru care să își iubească viața, pentru că, spune ea, are tot ce și-a dorit vreodată.

Primii mei bani din muzică au fost trei milioane de lei vechi. I-am câștigat după ce am vândut o piesă. Pe atunci, lucram într-un studio, la Târgu Mureș. Mi-am cumpărat din ei un microfon și un mixer, ca să repet acasă”, a povestit Adda la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Deși cântă piese melancolice, cu versuri ”mature”, prietenii Addei spun despre ea că este foarte amuzantă. Că este așa, ne-a demonstrat-o și artista în timpul interviului, când ne-a spus câteva bancuri.

De ce a plecat, la 19 ani, de acasă, ce spune despre ea, ca mamă, ce visa să devină, când a compus primele melodii, în interviul alăturat.

COMENTARII

Un film de ocolit și un altul de văzut. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 13 ore

În această ediție de ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: ”Cu ce ți-am mai greșit, Doamne?” și ”Alita”.

”Nu cred că aș vrea să trăiesc să văd asta”, a recunoscut actorul Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 16 ore

tvhappy.ro prezintă patru dintre mărturisirile făcute de actorul Denis Ștefan, la emsiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Asta este minciuna pe care Daniel Buzdugan o spune cel mai des

acum 20 ore

Provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, l-a făcut pe Daniel Buzdugan să se deschidă precum o carte în fața telespectatorilor postului Happy Channel.

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 1 zile

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 4 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »