LUNI, 19 AUGUST 2019

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

În fiecare moment al vieții sunt cărți diferite care m-au marcat. Când eram mică, spre exemplu, îmi plăcea Alexandre Dumas. Cred că la fiecare vârstă, în fiecare moment al vieții trebuie să găsim scrierile care ne fac să vibrăm”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.

Stilista a mărturisit că una dintre cele mai mari frici ale sale este aceea de a-i pierde pe cei dragi. Și, dacă tot suntem la capitorull mărturisiri, ei bine, Adina Buzatu a dezvăluit care este minciuna pe care o spune cel mai des: ”Nu mă deranjezi”.

Unul dintre planurile sale, pe termen lung, este acela de a urma încă o facultate. Dar, nu în România:

Mi-ar plăcea să mai fac o a doua facultate. Și o să o fac. Nu aici, ci în străinătate. Trebuie să îmi iau timpul și să plec din țară pentru asta”.

Interviul cu Adina Buzatu continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Actrița Alina Florescu, la ”CulTOUR”: ”Când eram mică, mă gândeam că este posibil să fiu o...”

acum 1 ore

”Continuă fraza” este unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR” pe care l-a jucat Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Iată ce a răspuns Silviu Biriș la întrebarea ”Am sau n-am gustat mâncarea câinelui sau a pisicii?”

acum 4 ore

Actorul Silviu Biriș a participat la jocul "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante rubrici din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

La ”CulOTUR”, Alina Florescu, alias Brândușa, din serialul ”Sacrificiul”, a dezvăluit alături de cine se distrează cel mai bine

acum 8 ore

"Ce-ai alege?", jocul care a pus-o în situații limită pe Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00 Iată ce a răspuns Alina întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la ”CulTOUR”, ce ar face cu un milion de euro

acum 1 zile

După ce a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Ce-ai alege”, cântăreața Alexia Țalavutis a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată ce a răspuns cântăreața:

”M-am înțeles dintotdeauna mai bine cu bărbații”, a dezvăluit cântăreața Alexia Țalavutis la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Alexia Țalavutis a revenit la Happy Channel pentru o nouă rundă de întrebări à la ”CulOTUR”. Primul set de întrebări cu care artista a dat piept au fost cele din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?”. Care au fost alegerile Alexiei? Iată doar câteva dintre ele:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »