LUNI, 19 AUGUST 2019

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

În fiecare moment al vieții sunt cărți diferite care m-au marcat. Când eram mică, spre exemplu, îmi plăcea Alexandre Dumas. Cred că la fiecare vârstă, în fiecare moment al vieții trebuie să găsim scrierile care ne fac să vibrăm”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.

Stilista a mărturisit că una dintre cele mai mari frici ale sale este aceea de a-i pierde pe cei dragi. Și, dacă tot suntem la capitorull mărturisiri, ei bine, Adina Buzatu a dezvăluit care este minciuna pe care o spune cel mai des: ”Nu mă deranjezi”.

Unul dintre planurile sale, pe termen lung, este acela de a urma încă o facultate. Dar, nu în România:

Mi-ar plăcea să mai fac o a doua facultate. Și o să o fac. Nu aici, ci în străinătate. Trebuie să îmi iau timpul și să plec din țară pentru asta”.

Interviul cu Adina Buzatu continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Mesajul lui Criss pentru Vlad: ”Inelul, Vlad!”

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Criss a mărturisit ce s-a întâmplat cu primul inel pe care l-a primit de la iubitul ei, Vlad.

Paula Seling, la emisiunea ”CulTOUR”: Mă motivez foarte tare când sunt criticată de cineva”

acum 1 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a povestit cum a făcut trecerea de la pian la voce. Totul a pornit de la dorința artistei de a-i demonstra tatălui ei că poate cânta nu doar la pian, ci și cu vocea. Iar în șase luni de studiu, a reușit să urce pe scena unui concurs de voci.

Paula Seling a sperat la o carieră de medic... neurochirurg

acum 1 zile

Paula Seling a mărturisit, la Happy Channel că este o fire romantică, ambițioasă, sufletistă și... încăpățânată. Ce răspus îndrăgita cântăreață celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale la cel mai cool interviu.

Copii și un tur în jurul lumii - două dintre lucrurile pe care Cristina Ciobănașu își dorește să le facă

acum 1 zile

Cristina Ciobănașu, pe care o puteți urmări la Happy Channel (în serialul ”O grămadă de caramele” și în postura de prezentatoare a emisiunii ”CulTOUR”) și la Antena 1 (miercurea și joia, în serialul ”Sacrificiul”), nu a scăpat setul de întrebări à la ”CoulTOUR”.

Vlad Gherman: ”Mi-e frică de singurătate”

acum 3 zile

Seria întrebărilor noului sezon al emisiunii ”CulTOUR” continuă pentru Vlad Gherman

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »