LUNI, 19 AUGUST 2019

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

În fiecare moment al vieții sunt cărți diferite care m-au marcat. Când eram mică, spre exemplu, îmi plăcea Alexandre Dumas. Cred că la fiecare vârstă, în fiecare moment al vieții trebuie să găsim scrierile care ne fac să vibrăm”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.

Stilista a mărturisit că una dintre cele mai mari frici ale sale este aceea de a-i pierde pe cei dragi. Și, dacă tot suntem la capitorull mărturisiri, ei bine, Adina Buzatu a dezvăluit care este minciuna pe care o spune cel mai des: ”Nu mă deranjezi”.

Unul dintre planurile sale, pe termen lung, este acela de a urma încă o facultate. Dar, nu în România:

Mi-ar plăcea să mai fac o a doua facultate. Și o să o fac. Nu aici, ci în străinătate. Trebuie să îmi iau timpul și să plec din țară pentru asta”.

Interviul cu Adina Buzatu continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 21 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 21 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 22 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 22 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 22 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »