LUNI, 07 OCTOMBRIE 2019

Adrian Titieni și Irina Margareta Nistor, despre filmul ”Queen Marie of Romania”, la ”CulTour”

Marele actor de teatru și film Adrian Titieni a răpuns provocării Happy Channel și, alături de Irina Margareta Nistor, a vorbit la emisiunea ”CulTOUR” despre două dintre filmele ce rulează în cinema. Așa cum v-a obișnuit, unul dintre cele două filme face parte din categoria ”Drumul spre stele”, adică demn de urmărit, iar celălalt, la categoria ”Sub pământ SRL”, adică filmul mai nereușit.

Una dintre peliculele despre care cei doi au vorbit la ”CulTOUR” este ”Queen Marie of Romania”, regizat de Alexis Cahill și în care Adrian Titieni are rolul ministrului Ion Brătianu, iar Regina Maria este interpretată de Roxana Lupu.

”A fost un casting și am fost plăcut surprins și onorat de faptul că am fost distribuit în acest film. O restituire bine venită, după părerea mea. 100 de ani după Marea Unire, 100 de ani după conferința de pace de la Paris, unde Regina Maria a avut un rol ultra important - foarte puțină lume știe asta. Brătianu, acest rege neîncoronat, a avut și el un rol important. Sunt copleșit de rol, de importanța lui”, a mărturisit Adrian Titieni la CulTOUR.

Despre culisele acestui film, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Ar fi o provocare să stai printre oameni enervanți”, este de părere actrița Michaela Prosan, din ”Sacrificiul”

acum 3 ore

Actrița Michaela Prosan, alias Lili din serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns provocării ”Ce-ai alege?” din cadrul emisiunii „CulTOUR”.

”Am fost realistă de mică”, a declarat gimnasta Diana Bulimar la Happy Channel

acum 3 ore

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a acceptat provocarea "Continuă fraza", unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR”, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Adrian Teleșpan, portret din 61 de întrebări la CulTOUR: ”Gătesc bine!”

acum 8 ore

Scriitorul Adrian Teleșpan a primit provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Luni, Cristina Ciobănașu răspunde provocării ”CulTOUR”

acum 3 zile

Un interviu emoționant și amuzant, deopotrivă, luni, ora 16.00, la Happy Channel, cu Cristina Ciobănașu.

Descoper-o pe adorabila Julia Marcan, micuța actriță din ”Sacrificiul”. Un interviu surprinzător, la ”CulTOUR”

acum 3 zile

Julia Marcan (11 ani) este frumoasa și talentata copilă pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Ștefaniei, din serialul ”Sacrificiul”, realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1. Micuța actriță a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »