MIERCURI, 17 APRILIE 2019

Adriana Bahmuțeanu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă”

Sunt om. Râd, plâng, am tristeți, am bucurii. Sunt un om onest, îmi place să spun adevărul, am o rezistență crescută la stres. Sunt un om normal, zic eu. Am uneori mici țăcăneli,c a fiecare, dar mergem înainte”, așa se descrie Adriana Bahmuțeanu la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Realizatoarea TV a acceptat provocarea noastră și a răspuns ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată alte câteva dintre răspunsurile Adrianei Bahmuțeanu.

- Ce ai tu al tău și crezi că toată lumea l-ar vrea?

- Cred că toată lumea ar vrea norocul ăsta el meu, fleul în care m-am strecurat și am depășit momentele nasoale.

- După ce tânjește copilul din tine?

- Copilul din mine și-ar dori să trăiască într-o lume mai bună din toate punctele de vedere. Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă. Mama m-a învățat că toți oamenii sunt buni și că trebuie să ne respectăm unii pe alții, să ne iubim, să ne ajutăm aproapele. Când am dat piept cu realitatea, am avut niște șocuri emoționale. Copilul din mine tânjește după naivitatea aia care nu există în societate.

- Dacă ai putea să stabilești o regulă pe care să o respecte toată lumea, care ar fi aceea?

- Simt nevoia ca oamenii să spună adevărul, să se ajute mai mult unii pe alții, nu să își dea în cap.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 53 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 64 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 67 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 71 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 72 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »