LUNI, 16 SEPTEMBRIE 2019

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel. Pe Vlad îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”O grămadă de caramele”; difuzat duminica, dar și la emisiunea ”CulTOUR”, pe care o prezintă alături de Cristina Ciobănașu. Iar miercurea și joia, de la ora 20.00, Vlad îi dă viață personajului Amza, din serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

- Cine te cunoaște cel mai bine pe lumea asta?

- Răspunsul firesc ar fi mama. Dar, mama mă cunoaște până la o anumită vârstă. Când pleci de acasă, te atașezi de un om, ești într-o relație și nu mai vorbești atât de mult cu părinții. Ca să dau un răspuns complet: mama, până la o anumită perioadă, și Criss (n.r. Cristina Ciobănașu), de la un anumit timp și acum.

- Ce personalitate din România ți-ai dori să cunoști?

- Ca să înțelegeți de ce am acest răspuns, trebuie să spun că eu am făcut tenis timp de 8 ani. Iubesc tenisul. Evident, nu ai cum să nu fii mândru când vezi ce face Simona Halep, care a început să câștige turnee după turnee, pe bandă. Mi-aș dori să o cunosc, dar nu doar să îi ic ”Bună, sunt mare fan”. Mi-aș dori să o cunosc, să pot petrece o zi cu ea, să văd ce fel de om e, cum e o zi din viața ei.

- Care e cel mai stânjenitor lucru pe care îl povestesc părinții despre tine?

- Ideea e că se întâmplă ca, atunci când mergem undeva, ai mei încep să se laude cu mine și zic: ”Ei, el a jucat în seriale și...”. Sincer, asta mi se pare mai stânjenitor. ”Cum, nu-l știi? El e de la televizor”.

- Dacă ai fi altcineva, ai fi prieten cu tine?

- Măi... da... mi e pare că sunt super-caterincă, serios.

- De cine îți este cel mai dor?

- Aș putea să spun că mi-e dor de perioada copilăriei, când ieșeam în fața blocului și jucam fotbal, iar mama mă striga de la geam. Am jucat fotbal în fața blocului până la vreo 12 ani, când mama ieșea la balcon și urla, efectiv, ”Hai la masă!”. Nici nu aveam telefoane mobile, față de acum, când copiii stau cu tableta și știu să o folosească la 3 ani mai bine decât noi. Aia a fost o perioadă superbă, genială! Îmi aduc aminte cu plăcere. 

Interviul cu Vlad Gherman continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 8 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 8 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »