LUNI, 16 SEPTEMBRIE 2019

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel..

- Cine te cunoaște cel mai bine pe lumea asta?

- Răspunsul firesc ar fi mama. Dar, mama mă cunoaște până la o anumită vârstă. Când pleci de acasă, te atașezi de un om, ești într-o relație și nu mai vorbești atât de mult cu părinții. Ca să dau un răspuns complet: mama, până la o anumită perioadă, și Criss (n.r. Cristina Ciobănașu), de la un anumit timp și acum.

- Ce personalitate din România ți-ai dori să cunoști?

- Ca să înțelegeți de ce am acest răspuns, trebuie să spun că eu am făcut tenis timp de 8 ani. Iubesc tenisul. Evident, nu ai cum să nu fii mândru când vezi ce face Simona Halep, care a început să câștige turnee după turnee, pe bandă. Mi-aș dori să o cunosc, dar nu doar să îi ic ”Bună, sunt mare fan”. Mi-aș dori să o cunosc, să pot petrece o zi cu ea, să văd ce fel de om e, cum e o zi din viața ei.

- Care e cel mai stânjenitor lucru pe care îl povestesc părinții despre tine?

- Ideea e că se întâmplă ca, atunci când mergem undeva, ai mei încep să se laude cu mine și zic: ”Ei, el a jucat în seriale și...”. Sincer, asta mi se pare mai stânjenitor. ”Cum, nu-l știi? El e de la televizor”.

- Dacă ai fi altcineva, ai fi prieten cu tine?

- Măi... da... mi e pare că sunt super-caterincă, serios.

- De cine îți este cel mai dor?

- Aș putea să spun că mi-e dor de perioada copilăriei, când ieșeam în fața blocului și jucam fotbal, iar mama mă striga de la geam. Am jucat fotbal în fața blocului până la vreo 12 ani, când mama ieșea la balcon și urla, efectiv, ”Hai la masă!”. Nici nu aveam telefoane mobile, față de acum, când copiii stau cu tableta și știu să o folosească la 3 ani mai bine decât noi. Aia a fost o perioadă superbă, genială! Îmi aduc aminte cu plăcere. 

Interviul cu Vlad Gherman continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 10 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 11 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 11 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 12 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 12 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »