VINERI, 15 MARTIE 2019

Alexandru Ion, ”CulTour”: ”Am foarte multe liste”

 La doar 31 de ani, actorul Alexandru Ion a jucat pe cele mai importante scene ale teatrului românesc. El a acceptat provocarea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Zi-mi ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- Am foarte multe liste. Fac liste cu lucruri precum toate filmele pe care le-am văzut.

- Sunt două tipuri de oameni pe lume, care sunt acestea?

-  O să citez dintr-un spectacol în care joc, ”Taximetriști”, și exact așa e o replică acolo: pe lume sunt două tipuri de oameni: jmecheri și papagali. Eu nu cred asta, dar e un răspuns bun, se leagă.

- Zi un film sau un serial pe care refuzi să îl urmărești.

- Nu e ceva ce am refuzat din principiu. Sunt seriale sau filme care, de principiu, nu mă atrag. 

Continuarea interviului, în clipul alăturat.


Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale" din București, cu master în Arta Actorului, Alexandru Ion este unul dintre fondatorii Festivalului Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis de la Alexandria. Alexandru Ion a fost unul dintre actorii selecționați la Sarajevo Talent Campus 2013, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo. A jucat pe scena Teatrului Național, în piesa "Furtuna", la Teatrul Metropolis, în "Îngeri în America", pe scena Godot Café Teatru, în "Cine iubește plătește", la Teatrul Act în "De ce n-o facem în drum?" sau la Teatrul Excelsior în "The History Boys". De-a lungul timpului, a apărut în mai multe clipuri publicitare, a jucat în câteva scurtmetraje studențești.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 12 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 18 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »