VINERI, 15 MARTIE 2019

Alexandru Ion, ”CulTour”: ”Am foarte multe liste”

 La doar 31 de ani, actorul Alexandru Ion a jucat pe cele mai importante scene ale teatrului românesc. El a acceptat provocarea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Zi-mi ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- Am foarte multe liste. Fac liste cu lucruri precum toate filmele pe care le-am văzut.

- Sunt două tipuri de oameni pe lume, care sunt acestea?

-  O să citez dintr-un spectacol în care joc, ”Taximetriști”, și exact așa e o replică acolo: pe lume sunt două tipuri de oameni: jmecheri și papagali. Eu nu cred asta, dar e un răspuns bun, se leagă.

- Zi un film sau un serial pe care refuzi să îl urmărești.

- Nu e ceva ce am refuzat din principiu. Sunt seriale sau filme care, de principiu, nu mă atrag. 

Continuarea interviului, în clipul alăturat.


Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale" din București, cu master în Arta Actorului, Alexandru Ion este unul dintre fondatorii Festivalului Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis de la Alexandria. Alexandru Ion a fost unul dintre actorii selecționați la Sarajevo Talent Campus 2013, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo. A jucat pe scena Teatrului Național, în piesa "Furtuna", la Teatrul Metropolis, în "Îngeri în America", pe scena Godot Café Teatru, în "Cine iubește plătește", la Teatrul Act în "De ce n-o facem în drum?" sau la Teatrul Excelsior în "The History Boys". De-a lungul timpului, a apărut în mai multe clipuri publicitare, a jucat în câteva scurtmetraje studențești.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 21 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »